GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε στους μαθητές τους η παιδαγωγός από τη Λευκάδα

Στο σχολείο της επέστρεψε η νηπιαγωγός από το Νυδρί Λευκάδας που βρέθηκε πειθαρχικά ελεγκτέα, επειδή τις παραμονές του εορτασμού ...



Στο σχολείο της επέστρεψε η νηπιαγωγός από το Νυδρί Λευκάδας που βρέθηκε πειθαρχικά ελεγκτέα, επειδή τις παραμονές του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου κρέμασε μέσα στην αίθουσα ζωγραφιές των μαθητών με ελληνικές, αλλά και αλβανικές σημαίες.
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν κάποιος γονέας έστειλε επιστολή στη Χρυσή Αυγή, ενημερώνοντάς την για το συμβάν.
Η δασκάλα του νηπιαγωγείου ζήτησε από τους μαθητές να αποτυπώσουν τις εντυπώσεις τους για τη σημαία, στο πλαίσιο της διαπολιτισμικής τους διδασκαλίας.
Έτσι, τα παιδιά μεταναστών από την Αλβανία, ζωγράφισαν την αλβανική σημαία και οι ζωγραφιές τους (όπως και όλων των μαθητών) αναρτήθηκαν στα ταμπλό της τάξης.
Το περιστατικό ωστόσο, προκάλεσε τις καταγγελίες τριών γονιών προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, που με την σειρά της διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ κατά της εκπαιδευτικού, ενώ γνωστοποιήθηκε και σε μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, τα οποία έσπευσαν να κατηγορήσουν την νηπιαγωγό του σχολείου για αντεθνική διδασκαλία.
Μετά τις αντιδράσεις, η νηπιαγωγός μετακινήθηκε προσωρινά σε άλλο σχολείο.
Η εκπαιδευτικός επέστρεψε από σήμερα Πέμπτη στο σχολείο της, αφού έδωσε εξηγήσεις στον διευθυντή Α” Βάθμιας εκπαίδευσης και το συμβάν θεωρείται λήξαν.
newsbeast.gr
Πηγή: aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση