GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την υποδοχή του νέου Μητροπολίτη

Πυρετώδεις είναι πλέον οι προετοιμασίες για την υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Νικοπόλεως Χρυσόστομου Τσιρίγκα. Σύμφωνα με το επίσ...



Πυρετώδεις είναι πλέον οι προετοιμασίες για την υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Νικοπόλεως Χρυσόστομου Τσιρίγκα.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Μητρόπολης ο Σεβασμιότατος θα φτάσει στην πλατεία του Αγίου Νικολάου (μετά από δική του επιθυμία), την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στις 4 το μεσημέρι.
Εκεί θα τον υποδεχθούν οι αρχές και ο λαός της πόλης, ενώ εκ μέρους όλων καλωσόρισμα θα απευθύνει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο οποίος θα δωρίσει στον Χρυσόστομο το Μητροπολιτικό του εγκόλπιο.
Αμέσως μετά η πομπή θα κατευθυνθεί προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου στις 4.30.μ.μ θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης.
Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη κι έτσι θα παρθούν ειδικά μέτρα ασφαλείας, ενώ θα απαγορευτεί τόσο η κίνηση όσο και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους δρόμους από όπου θα περάσει η πομπή.
Την τελετή θα λαμπρύνει με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και πολλοί ακόμη Μητροπολίτες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση