GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων που ψηφίζω...

Την απόφαση της να μην ξαναψηφίσει ένα νέο πακέτο μέτρων γιατί η επιλογή αυτή δεν είναι σωστή από δω και πέρα, γνωστοποίησε σε συνέντευξ...

Την απόφαση της να μην ξαναψηφίσει ένα νέο πακέτο μέτρων γιατί η επιλογή αυτή δεν είναι σωστή από δω και πέρα, γνωστοποίησε σε συνέντευξή της στο πρακτορείο Reuters, η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Εγώ υπερψήφισα όλα τα πακέτα λιτότητας. Μάλιστα, εκδιώχθηκα και από το κόμμα μου για ένα διάστημα γι’ αυτό το λόγο. Αλλά ειλικρινώς σας λέω, πως δεν θα αντέξουμε άλλο πακέτο λιτότητας. Ακόμη και εγώ, ως πολιτικός που τα υποστήριξε γιατί πιστεύω ακράδαντα στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται στην Ελλάδα, δεν θα υποστηρίξω άλλο πακέτο λιτότητας, γιατί ειλικρινώς πιστεύω ότι δεν είναι η σωστή επιλογή από εδώ και πέρα», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.
Υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη εκταμίευσης της δόσης «χθες», τονίζοντας ταυτόχρονα πως στην Ελλάδα «περιμένουμε να δούμε αν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας κρατούν τις υποσχέσεις τους. Είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την πλειοψηφία στη Βουλή».
«Η λιτότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, σήμερα στην Ελλάδα έχουν κοπεί τα πάντα και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, ακόμα και οι Financial Times και οι New York Times, που λένε σήμερα ότι αυτού του είδους τα μέτρα λιτότητας είναι αντιπαραγωγικά, γιατί σε τελική ανάλυση ενισχύουν την ύφεση», σημείωσε, επίσης, η κ. Μπακογιάννη.

10 σχόλια

  1. Ντόρα μου άρχισες και εσύ τώρα τα ψέματα ζήλεψες απο τον Γιώργο και τον Αντώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς. Μέχρι και οι πεθαμένοι ξαναβρήκαν φωνή και μιλούν κάτω απ' τις ταφόπλακες...
    Ούτε και οι προστάτες σου δεν σε χέζουν κυρά μου.
    'Εχεις τελειώσει.
    Καιρός να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑΑΧΧΧΧ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ .....ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ..... ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ..... ΧΡΥΣΟΟΟΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντόρα μου άρχισες και εσύ τώρα τα ψέματα ζήλεψες απο τον Γιώργο και τον Αντώνη;

    12 Νοε 2012 6:18:00 μ.μ.

    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρετε, η Ντόρα είναι κωλομπαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρασε ήδη ένα εξάμηνο από την δημοσιοποίηση του σκανδάλου, ότι ο σύζυγος της Ντόρας, ο Ισίδωρος Κούβελος είχε λησμονήσει να δηλώσει ένα εκατομμύριο δολάρια από τα "εισοδήματά" του τα όποια κατέθεσε ως συνήθως στο εξωτερικό ...

    Μιλάμε για τον σώγαμπρο του φαταούλα Μητσοτάκουλα ,τον άνδρα της άμωμης συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου …

    Για όσο καιρό ο επιβήτωρ Ισιδώρας ηταν υπόλογος στην Ελληνική Δικαιοσύνη η Ντόρα και το Μητσοτακέικο έκανε τουμπέκι ψιλοκομμένο .

    Τα συμφώνησαν, έτσι ώστε η Θοδώρα να ψηφίσει ΝΑΙ με την προϋπόθεση ότι θα αφήσουν τον Κούβελο στην ησυχία του να χαρεί τα εξαχθέντα και μη δηλωθέντα.

    Αυτοί οι επιβήτορες της εξουσίας, οι υποτακτικοί της φαυλοκρατίας και οι κόρακες της πλουτοκρατίας του Ντορικού ή Μητσοτακικού, νεοφιλελευθερισμού, δεν φοβούνται την Δικαιοσύνη και τα όργανα της διότι τα ελέγχουν πλήρως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ENΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΡΕ …
    ΜΟΝΟ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Aν νομίζουμε ότι η ΝΤΟΡΑ δεν ξέρει να είναι πάντα στα πράγματα και να φροντίζει και για τα δισέγγονα της, γελιόμαστε οικτρά.

    Οφείλουν οι υπεύθυνοι υπουργοί πρώην και νυν να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα των όποιων ελέγχων διενεργήθηκαν, εάν διενεργήθηκαν, για να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός το “μαζί τα φάγαμε” ποιους αφορά.

    Aν δεν καθίσουν στο εδώλιο οι μιζό-αρπάχτρες στο Eλλαδιστάν-Λαμπρακιστάν-Μπομπο-ληστάν μέλλον δεν θα υπάρξει.

    ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρόλο που η διαφθορά και ο νεποτισμός είναι ενδημικές ασθένειες στην Ελλάδα, κανένας πολιτικός δεν έχει καταδικαστεί τα τελευταία χρόνια.

    Το σάπιο νομοθετικό μας σύστημα σύμφωνα με το οποίο όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν τιμωρείται είναι υπεύθυνο για την κατάσταση διαφθοράς, φόβου και απόλυτης παρακμής μέσα στην οποία ζει η ελληνική κοινωνία.

    Μας πρόδωσαν οι δικαστικοί μας που μαζί με τους άπληστους πολιτικούς, το έχουν ρίξει στις μαφιόζικες αρπαχτές και δεν τιμωρούν τους προδότες ,τους κλέφτες και τα αρχιλαμόγια του γένους.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ( 0ΠΩΣ Ο κ ΠΕΠΟΝΗΣ,Ο κ. ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΕΦΘΕΙ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΑΒΕΛΑ. !!!!!!!!!

    Απίστευτη συγκάλυψη και απαλλαγή εγκληματία την ώρα που σκοτωνόμασταν για τα μέτρα.

    Εάν υπήρχε κράτος δικαίου, εάν υπήρχε ένας εισαγγελέας που σεβόταν τους νόμους του κράτους, το Σύνταγμα της χώρας που ορίζει την ισονομία και την ισοπολιτεία και που προστατεύει την χώρα και τους πολίτες από «επιθέσεις η αρπαχτές » εγχώριων, εισαγόμενων ή εξωτερικών αντιπάλων και εκμεταλλευτών του Έθνους , φυσιολογικά σήμερα ο Ντορό-επιβήτωρ, θα έπρεπε να κάνει παρέα στον Άκη τον σοσιά-λήσταρχο και στον ευεργέτη του “τρομοκράτη” Κουφοντίνα .

    Το ελληνικό δικαστικό σώμα παραμένει ένα “κλειστό” σώμα, το οποίο πάντα φροντίζουν οι εκάστοτε εξουσίες να το διατηρούν “κλειστό” και να το “προστατεύουν” από την έξωθεν κρίση, προκειμένου να τους εξυπηρετεί.

    Όλοι θέλουν να έχουν στο “χέρι” τους δικαστικούς, για τη στιγμή που θα τους χρειαστούν.

    Γι’ αυτόν τον λόγο όλα μπορούν ν’ αλλάξουν στην Ελλάδα εκτός από τους δικαστές.

    Συμφέρει κάποιους να δικάζουν οι Παναγιωτόπουλοι, οι Αθανασίου, οι Ζαγοριανοί, γιατί μπορούν οι πάτρωνες-νταβατζήδες και τους παίρνουν “καθοδηγητικά” τηλέφωνα.

    Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα οι "Ζαγοριανοί" πλειοδοτούν για το ποιος θα τους εξυπηρετήσει καλύτερα.
    Όσο πιο πολλές παραχωρήσεις τούς κάνουν, τόσο πιο μεγάλες καριέρες θα λάβουν.
    Τους έχουν εγγυηθεί ατιμωρησία και έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε.

    Μέσα σ’ αυτό πρωταγωνιστούν μόνιμα κάποια άβουλα, δειλά και “πρόθυμα” ανθρωπάκια, που, προκειμένου να εξασφαλίσουν σίγουρες προαγωγές η λίστες μπορούν να εκτελέσουν την οποιαδήποτε αποστολή.

    Μόνο το Ειδικό Δικαστήριο που θα αποτελείται από ένορκους κληρωτούς πολίτες, θα μπορέσει τελικά να επιφέρει την κάθαρση στην πολιτική και εγκάθετη δικαστική ζωή της χώρας.

    ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η NTOΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

    «Τολμάς να ζεις, ν’ αντικρίζεις το φως του ήλιου και να έρχεσαι στην Αγορά Ζωντανό μνημείο ντροπής και όνειδος της πατρίδας»

    Δυστυχώς η Ντόρα δεν προήλθε από παρθενογένεση…

    Ξενόδουλη,ονειροπαρμένη και στα εκατομμύρια βουτηγμένη η Ντοράκουλα η Μητσοτακό-γεννημένη

    Το πόθεν έσχες της κυράτσας ξεχειλίζει από κτήρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές, τραπεζικές καταθέσεις,κτλ.

    Είναι κοινό μυστικό, αλλά ανομολόγητος ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία αποκτήθηκε η τεράστια περιουσία και ο προκλητικός πλούτος της …

    Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο…

    ΡΕΜΑΛΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

    ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΟΠΡΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση