GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραστρατίδης: «Θα μας κρίνει όλους η Ιστορία»

«Στη ζωή -και όπως πρέπει να γίνεται και στην πολιτική- κάνω αυτό που μου επιβάλλει η συνείδησή μου. Και γι΄αυτό λέω όχι στα μέτρα...


«Στη ζωή -και όπως πρέπει να γίνεται και στην πολιτική- κάνω αυτό που μου επιβάλλει η συνείδησή μου. Και γι΄αυτό λέω όχι στα μέτρα και στον προϋπολογισμό και η ιστορία θα μας κρίνει όλους», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Με διέγραψαν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τώρα μου ζητούν την έδρα, σημείωσε ο βουλευτής. «Το ποιος πρέπει να διαγραφεί και δώσει την έδρα, το αφήνω να το κρίνετε εσείς», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: newpost.gr

1 σχόλιο

  1. Επραξες το σωστό Παραστατιδη και αυτο που υπαγορευει η συνειδηση καθε Ελληνα που σέβεται τον εαυτό κατω από συνθηκες τρόμου και εκβιασμού και μέσα σε αυτό το χιλιοβομβαρδισμένο οικόπεδο που καποιοι ακόμα το λένε Ελλαδα.

    Η ιστορία θα κρινει τα γεγονότα αυτους τους 153 θα τους κρίνει ο λαός και σύντομα μαζι με τα προηγούμενα κοπρόσκυλα που τώρα κανουν τον κούρκο να είσαι σιγουρος.

    Η χωρα έχει αναγκη από πολιτικούς άνδρες και όχι απο ξευτιλισμένες αδερφες πουτανογυριστρες που καθονται σε ότι βλέπουν όρθιο. Από αυτούς χορτάσαμε καιρός να αρχίσει το κλάδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση