GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμφύλιος στο ΠαΣοΚ για τη "φούσκα" Δατσέρη...

Συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ήδη προβληματικού ΠΑΣΟΚ η αναφορά του στενού συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέ...

Συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ήδη προβληματικού ΠΑΣΟΚ η αναφορά του στενού συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου και γ.γ. Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Γ. Δατσέρη για «φούσκα» του ΠΑΣΟΚ.
Σκληρή επίθεση του Γ. Παναγιωτακόπουλου  της Αριστερής Πρωτοβουλίας  ζητώντας την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Όταν οι παραχαράκτες ασχημονούν» υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις Δατσέρη δημιουργούν μείζον πολιτικό θέμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παναγιωτακόπουλου έχει ως εξής:
«ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ
Οι δηλώσεις του επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννη Δατσέρη, διορισμένου από τον Πρόεδρο, δημιουργούν μείζον πολιτικό θέμα.
Αφού το μίκρυναν, αφού επικοινωνιακά το εξέθεσαν, αφού το απαξίωσαν, τώρα το χαρακτηρίζουν και φούσκα!
Όποιοι έχουν την αντίληψη ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν φούσκα της μεταπολίτευσης είναι αδύνατο να έχουν σχέση με το ίδιο.
Όποιοι μπερδεύουν τα κινήματα με τις φούσκες, όποιοι προσβάλλουν την πολιτική ιστορία του ΠΑΣΟΚ, όποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της απαξίωσης που οι ίδιοι καλλιεργούν, είναι τουλάχιστον ανιστόρητοι, επικίνδυνοι και άξιοι χλευασμού.
Φούσκα δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, του Γεννηματά, της Μελίνας, του Αλευρά, και τόσων άλλων, την ιστορική μνήμη των οποίων προσβάλλουν.
Φούσκα δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων κοινωνικών κατακτήσεων , του ΕΣΥ, της Αυτοδιοίκησης, της θεσμικής «επανάστασης», της περήφανης εξωτερικής πολιτικής που έτσι εύκολα απαξιώνουν.
Φούσκα είναι το ΠΑΣΟΚ των ολίγων, το ΠΑΣΟΚ της ήττας, το ΠΑΣΟΚ των «κολλητών», το ΠΑΣΟΚ του κοινοβουλευτικού ευτελισμού, το ΠΑΣΟΚ των δεξιών πολιτικών, που σήμερα ο ίδιος υπηρετεί.
Αλήθεια πόσο μισεί άραγε το ΠΑΣΟΚ;
Αλήθεια ποιών τα συμφέροντα υπηρετεί;
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει να πάρει θέση και να απαντήσει σε αυτή την προσβολή της ιστορίας του κινήματος».

5 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ "ΣΚΟΥΡΑ" ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.
    ΑΔΩΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΟΛΕΞ 'Η ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νομίζουν οι πανάθλιοι ΟΤΙ θα έχουμε εμφύλιο με κομματικά κριτήρια ΚΆΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ...

    Αν θα έχομε εξέγερση θα είναι μεταξύ εξαθλιωμένων, πεινασμένων, ανέργων, χαμηλόμισθων χαμηλοσυνταξιούχων ΕΝΆΝΤΙΑ σε βολεμένους, κλεφτράδες, Καρτέλ, και σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΎΡΙΑ που πίνουν το αίμα του κόσμου ..

    ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΕΜΦΥΛΊΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΎ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ...

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΊΣΤΕ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!! ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΆΔΕΙΟ ΣΤΟΜΆΧΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΆΝΕΤΕ ΜΈΓΑ ΛΑΘΟΣ ..

    ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΠΕΙΝΆΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ...

    ΑΚΟΎΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ;

    ΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΦΟΒΆΣΤΕ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OS MASTORAS TIS KAFRLILAS EINAI O MPENI KAI DEN NTREPETE O ALAZONAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στάθης Παναγούλης έχει μύρια δίκιο. Αν κάποιος που σκοτώνει έναν άνθρωπο, δικάζεται και καταδικάζεται, τι πρέπει να γίνει με εκείνους τους πολιτικούς που εδώ και 3 χρόνια οδήγησαν 3000 σε αυτοκτονία και πολλές χιλιάδες σε πρόωρο θάνατο ; Δεν χρειάζονται ειδικά δικαστήρια για να μάθουμε ποιοι μας αλυσόδεσαν στο ΔΝΤ ; Δεν χρειάζεται, επιτέλους, να λογοδοτήσουν όσοι ηια 30 χρόνια λεηλάτησαν την Ελλάδα και την οδήγησαν σε χρεοκοπία ; Δεν χρειάζεται να λογοδοτήσουν αυτοί που προκαλούν τη μεγαλύτερη εθνοκάθαρση του Ελληνισμού μέσα στον 21ο αιώνα ; Είναι υπεράνω νόμων ; Η οργή των σάπιων κομμάτων της άθλιας τρικομματικής κυβέρνησης εξοργίζει τους απλούς πολίτες και στρέφει ακόμα περισσότερους προς τη Χρυσή Αυγή ! Εκτός κι αν αυτό θέλουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τις τόσες αθλιότητες που έχουν ειπωθεί από άθλιους πολιτικούς,προδότες του λαού, σοσιαλιστές της μάσας, του χαβιαριού και της σαμπάνιας, να λέγεται ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν μία φούσκα της μεταπολίτευσης δε μου προξενεί καμμία εντύπωση.
    Απλά αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν εκεί για να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση