GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαστε πιο έτοιμοι από αυτούς που τα έχουν κάνει μούσκεμα»

«Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι να κυβερνήσουμε από αυτούς που τα έχουν κάνει μούσκεμα εδώ και πέντε μήνες». Με αυτή τη φράση απάντησε ο Δημήτ...

«Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι να κυβερνήσουμε από αυτούς που τα έχουν κάνει μούσκεμα εδώ και πέντε μήνες». Με αυτή τη φράση απάντησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο ερώτημα σχετικά με τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» και τόνισε ότι το κόμμα του «αγωνίζεται για να κυβερνήσει όσο το δυνατόν συντομότερα», ενώ επεσήμανε ότι «η ψήφιση των νέων μέτρων θα φέρει μεγαλύτερη ύφεση».
Σε ό,τι αφορά στη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, μετά από τυχόν απόρριψη και καταγγελία του Μνημονίου, ο Δ.Παπαδημούλης δήλωσε ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατεξοχήν ευρωπαϊκή δύναμη της Ελλάδας. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη».
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επίσης βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής και παρατήρησε ότι, ενώ το πρωί της Κυριακής η Ε. Δούρου δήλωνε ότι δεν θα ήταν σώφρον ένα αίτημα για εκλογές, το ίδιο απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε προσφυγή στις κάλπες. «Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη», είπε ο Α. Γεωργιάδης. «Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας» πρόσθεσε.
Ο Δημ. Παπαδημούλης απάντησε ότι «αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν να γίνουν εκλογές όταν κριθεί ότι το απαιτούν οι συνθήκες», ενώ προέβλεψε ότι «σύντομα ο κύριος Σαμαράς θα κάνει παρέα στον κ. Παπανδρέου».

3 σχόλια

  1. Η λύση δεν είναι η πτώση της κυβέρνησης σε αυτή τη φάση. Στην περίπτωση αυτή, η χώρα θα βυθιζόταν στο χάος για έναν ακόμη χρόνο. Το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΔΗΜΑΡ θα αναγκάζονταν να μετατραπούν από τσόντες του Σαμαρά σε τσόντες του Τσίπρα. Κι ο Βενιζέλος – αν είχε επιβιώσει – θα βίωνε τον έσχατο εξευτελισμό να δίνει αναφορά στο Σκουρλέτη. Το καλύτερο θα ήταν στις εκλογές του Ιουνίου να είχε βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θα είχαμε ήδη τελειώσει με το Σαμαρά και θα τελειώναμε οσονούπω και με τον Τσίπρα. Στη φάση αυτή όμως το σενάριο αυτό θα ήταν καταστροφικό. Όχι γιατί ο Τσίπρας θα μας βγάλει απ’ την Ευρώπη. Ξέρει κι ο ίδιος πολύ καλά πως αν κοπεί η χρηματοδότηση απ’ έξω θα ψάχνει μέρος να κρυφτεί. Το Μνημόνιο θα εφαρμόσει κι αυτός. Από λιοντάρι θα γίνει γατάκι.

    Ο Λαφαζάνης άλλωστε αυτό υποννόησε προχθές «λέγοντας δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε». Έστειλε μήνυμα στον Τσίπρα πως αν δεν ακολουθήσει τις προτροπές του για εκπόνηση σχεδίου αποχώρησης από το ευρώ και αναλάμβανε τώρα τη διακυβέρνηση του τόπου θα έκανε αναγκαστικά ότι και οι προηγούμενοι. Βέβαια αν μαθευόταν ότι ο Τσίπρας έδωσε εντολή για επεξεργασία σεναρίου αποχώρησης από το ευρώ, το 25% θα γινόταν σε μια βδομάδα 10%, γι’ αυτό και ο καταληψίας κάνει τον κινέζο στις παραινέσεις Λαφαζάνη. Γι’ αυτό και ακολουθεί τη δοκιμασμένη συνταγή Σαμαρά, της κοροϊδίας δηλαδή του κόσμου μέχρι να γίνει πρωθυπουργός και μετά έχει ο θεός. Το πρόβλημα είναι πως, με δεδομένο ότι οι νεοδημοκράτες χρειάστηκαν 4 μήνες για να καταλάβουν τι συμβαίνει στη χώρα, όταν μάλιστα έχουν και το know how της καταστροφής αφού αυτοί την έφεραν σε αυτή την κατάσταση, αν τώρα αναλάμβανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαζόντουσαν τουλάχιστον 8 μέχρι ο Λαφαζάνης κι ο Στρατούλης να αντιληφθούν την πραγματικότητα. Και μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να συμβεί κάποιο ατύχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας περνάς ψιλό γαζί Παπαδημούλη...

    «Είναι επιτακτική ανάγκη η προσφυγή στις κάλπες, για να μπορέσουν να αποφευχθούν τα νέα μέτρα που θα καταβαραθρώσουν τον ήδη εξαθλιωμένο ελληνικό λαό» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
    Επαναλαμβάνοντας έτσι, την προχθεσινή εξαγγελία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, τέσσερις μόλις μήνες μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειστε πιο γελοιοι απο εκεινους που κυβερνησαν το 70 και το 80 τη χωρα.
    Ο λιακισμος σας δεν εχει ορια ξεπερνατε και τον αλυτουργητο Ανδρεα Παπανδρεου ,πιστευω οτι αλλοι μας εφαγαν τα λεφτα και στο τελος εσεις θα φατε το ξυλο που εξαλου το χρειαζεστε.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση