GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναύπακτος: Πακιστανός και Έλληνας στα χέρια μέσα στο λούνα παρκ

Το περιστατικό συνέβη  στο χώρο των παζαριών και ειδικότερα στο χώρο του λούνα πάρκ. Όπως διαβάζουμε στο nafpaktianews.gr Πακιστα...


Το περιστατικό συνέβη  στο χώρο των παζαριών και ειδικότερα στο χώρο του λούνα πάρκ.
Όπως διαβάζουμε στο nafpaktianews.gr Πακιστανός υπάλληλος του λούνα πάρκ τσακώθηκε με έναν νεαρό από τη Ναύπακτο και του έσκισε το μπουφάν. Αφορμή, είναι ότι όπως υποστηρίζει ο Πακιστανός υπάλληλος, ο νεαρός προκάλεσε ζημιές σε συγκρουόμενο αυτοκινητάκι.
Στο περιστατικό επενέβει και ο πατέρας του ανήλικου με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα όπου ο Πακιστανός κρατείται προσωρινά μέχρι να παραδοθεί στη Λιμενική αρχή η οποία κάνει έρευνα.

2 σχόλια

  1. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ- ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποχή των δικηγόρων την ερχόμενη εβδομάδα. 24ωρες επαναλαβανόμενες απεργίες των ταξί και απεργίες και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ! 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που αναμένεται να έχει πρωτοφανή , για τα τελευταία χρόνια, συμμετοχή εργαζομένων.

    Όλη η Ελλάδα στρέφεται, με πρωτοφανή αγανάκτηση κατά των νέων φορολογικών μέτρων της άθλιας τρικομματικής κυβέρνησης. Σε κάθε σπίτι ακούγονται "κατάρες" κατά των πολιτικών της συγκυβέρνησης ! Ο κόσμος δεν αντέχει. Φέτος οι μισοί Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους και χαράτσια ; Τι θα γίνουν του χρόνου ; Που θα πάει η ανεργία ; Όλα αυτά υποχρεώνουν, ακόμα και χιλιάδες φιλήσυχους πολίτες, οικογενειάρχες, να εγκαταλείψουν τη Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ και να βγουν στους δρόμους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση