GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκανδαλίδης: Αν χρειαστεί θα ξαναγραφτώ στο ΠΑΣΟΚ

«Η σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ είναι βιωματική. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ΠΑΣΟΚ» σχολίασε λακωνικά ο Κώστας Σκανδαλίδης, απαντώντα...


«Η σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ είναι βιωματική. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ΠΑΣΟΚ» σχολίασε λακωνικά ο Κώστας Σκανδαλίδης, απαντώντας στις διαρροές της Ιπποκράτους που αναφέρουν ότι όσοι βουλευτές διαγράφηκαν εχθές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, εύλογα θεωρείται πως έθεσαν εαυτούς και εκτός ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα ο κ. Σκανδαλίδης φέρεται να είναι έτοιμος να επισκεφθεί την Τοπική Οργάνωση της Κάνιγγος στην οποία και ανήκει ώστε να εγγραφεί εκ νέου στα μητρώα του κόμματος για να είναι σε θέση να εκλεγεί ως σύνεδρος στο ερχόμενο Συντακτικό Συνέδριο του κόμματος.
Πηγή: newpost.gr

4 σχόλια

  1. ΟΣΑ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΟΓΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΤΣΕΛΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    Κ Κ Ε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΣΧΕΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ'ΑΣ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος (όπως πριν οι κκ Παπανδρέου και Καραμανλής) "αφεντικά" είναι στα "πολιτικά τους μαγαζιά" και διαγράφουν (ή απολύουν) όσους θέλουν όποτε θέλουν χωρίς άλλες τυπικές διεργασίες...
    Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι στο τί κάνουν χρόνια τώρα οι Αρχηγοί των πολιτκών μας Κομμάτων αλλά τί κάνουμε (ή μάλλον ΔΕΝ κάνουμε) εμείς ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ που θα μπορούσαμε να τους ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ σε κάποια εκλογική αναμέτρηση αλλά ΔΕΝ το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφισαν χτες και σήμερα τους ξεβράκωσε ο Σόιμπλε. Δόση γιοκ. Άρα έλεγαν ψέματα ότι τελειώνουν τα ταμεία αποθέματα στις 16 Νοεμβρίου. Ψεύτες και εκβιαστές ! Αλλά τώρα έγιναν ρόμπες και έχουν εξαφανιστεί. Πήραν το τρίτο το μακρύτερο οι 153. Και ξεφτιλίστηκαν και τους ταπείνωσαν οι ξένοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Σκανδαλίδη, σοβαρέψου.
    Έκανες μια αξιοπρεπή κίνηση για να σώσεις τη προσωπική σου ιστορία στο Κοινοβούλιο. Συνέχισε τη πράξη αυτή και μη παρουσιάζεσαι ως "ζήτουλας" του κάθε Βενιζέλου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση