GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλουμε τη ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση»

«Θέλουμε να παραμείνει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος...

«Θέλουμε να παραμείνει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω τώρα που έχουμε καλύψει τα 2/3 της διαδρομής. Το πίσω είναι πολύ χειρότερο από το μπροστά».
Η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αντώνη Σαμαρά είχε σαν κεντρικό της θέμα την παραμονή της ΔΗΜΑΡ στον κυβερνητικό σχηματισμό. «Έχουμε δύο επιλογές», είπε. «Η μία δύσκολη και η άλλη καταστροφική για τους φτωχούς και αδύναμους. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ταυτιζόμαστε ιδεολογικά και αξιακά αλλά συνεργαζόμαστε με συνέπεια για την πολιτική σταθερότητα και την έξοδο από την κρίση. Θέλουμε η ΔΗΜΑΡ να μείνει στο κυβερνητικό σχήμα. Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε εντάσεις γιατί το κόστος και οι αποφάσεις είναι μεγάλες και κρίσιμες. Δεν παίζουμε με την τύχη της χώρας, δε λέμε μισόλογα γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική λύση».
Σε ό, τι αφορά τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά, είπε: «Συζητήσαμε και θέσαμε στόχους: πρώτον, να υπάρξει ρευστότητα. Να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλα τέτοια μέτρα». Χαρακτηριστική ήταν η φράση με την οποία ολκλήρωσε τις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Οι εταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι φτάσαμε στα όρια της αντοχής μας και πρέπει να βοηθήσουν ουσιαστικά και όχι να τιμωρούν έναν ευρωπαϊκό λαό».

9 σχόλια

  1. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ... ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως γονιός, καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να μη ψηφίσουν, αύριο Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, την ΠΑΣΚ και την παράταξη της ΔΗΜΑΡ. Ψηφίστε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αριστερά σχήματα, χριστ. εναλλ. κίνηση εκπαιδευτικών, ότι άλλο, όχι, όμως τις 3 παρατάξεις των 3 κομμάτων της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ... ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    16 ΣΗΜΕΙΑ Η ΝΔ, 8 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ Η ΔΗΜΑΡ.
    ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΚΗΣ.
    ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΑΠΙΛΕΣ. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ ΗΛΗΘΙΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    "ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ" ΣΑΠΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝ ΠΑΛΙ
    ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΞΑΝΑ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
    ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΩΛΑΔΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ !
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΚΘΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.
    Η ΔΗΜΑΡ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΚΟΚΟΚΟΚΟ, ΚΟΤΟΥΛΕΣ ! ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ! ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !
    ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση