GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντάρτες κρατούν αιχμάλωτους σύρους στρατιώτες

Μια στρατιωτική βάση που βρίσκεται ανάμεσα στη βόρεια πόλη του Xαλεπίου και τα τουρκικά σύνορα κατέλαβαν σήμερα σύροι αντάρτες, που κρατ...

Μια στρατιωτική βάση που βρίσκεται ανάμεσα στη βόρεια πόλη του Xαλεπίου και τα τουρκικά σύνορα κατέλαβαν σήμερα σύροι αντάρτες, που κρατούν αιχμάλωτους στρατιώτες και έχουν κατασχέσει τεθωρακισμένα άρματα.
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανήρτησε βίντεο που δείχνει τουλάχιστον 25 στρατιώτες να κρατούνται στη μεγάλη στρατιωτική βάση Όρουμ αλ-Σούγρα που χρησιμοποιούσε η κυβέρνηση για τον βομβαρδισμό πόλεων και χωριών στα περίχωρα του Χαλεπίου και της γειτονικής επαρχίας Ιντλίμπ.
Ιστοσελίδες της αντιπολίτευσης ανάρτησαν επίσης βίντεο που δείχνει αντάρτες μέσα στη βάση, να στέκονται ανάμεσα στα τεθωρακισμένα και τα πυροβολικά που κατάσχεσαν.
Σφοδρές μάχες διεξήχθησαν κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ναϊράμπ στο Χαλέπι, στην ανατολική επαρχία Ντέιρ αλ-Ζουρ και σε περιοχές στα περίχωρα της Δαμασκού, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.
Οι πληροφορίες που φθάνουν από τη Συρία δεν μπορούν να εξακριβωθούν από ανεξάρτητες πηγές γιατί οι αρχές απαγορεύουν στους δημοσιογράφους την πρόσβαση σε περιοχές όπου διεξάγονται μάχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση