GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταμήλος: "Μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα αρχ.... μας"!

Ξαναχτύπησε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος o oποιίος τα έβαλε με τους δημοσιογράφους για το θέμα με το βίντεο των δηλώσεων του από τ...

Ξαναχτύπησε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος o oποιίος τα έβαλε με τους δημοσιογράφους για το θέμα με το βίντεο των δηλώσεων του από την Επιτροπή της Βουλής. Όπως τους  είπε, "έχουμε βρει τον μπελά μας με εσάς. Αντί να μας κατηγορείται για τα νομοσχέδια που ψηφίζουμε, ασχολείστε με εκεί που ξύνουμε τα αρχ.... μας"!

3 σχόλια

  1. Ενας ακομα λογος που το Πασοκ εφτασε στον πατο.
    Καλα σου εκανε η εκπομπη Ραδιο Αρβυλα και σε ξεφτιλισε.Κατι τυποι σαν και σενα εφεραν το κομμα στο χειλος του γκρεμου..
    Κατι "παληκαρια" σαν και σενα Μιχαλη Ταμηλε ανεβασαν την Χ.Α στο 13% αηδιασμενοι απο το χαμηλου επιπεδου ηθους και αξιοπρεπειας.
    Θελω να δω βουλευτακο της πενταρας πως θα αντικρυσεις τους ψηφοφορους σου.πως θα τους κοιταξεις στα ματια οταν ανεβεις στην εκλογικη σου περιφερεια.Μαλλον αυτοι θα σε κοιτουν και θα ....ξυνουν τα αρχιδια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι και αυτός στο κλαμπ των σωτήρων;

    Αλλος ενας μεγάλος αγωνιστής των 7000 που αποκαταστήθηκε επαγγελματικά στο γωνιακό μαγαζί της βουλής.

    Γιατι παραπονιέστε όλοι το παλληκάρι τα δεδουλευμενα ζητάει, τις υπερωριες του θελει ως εργαζόμενος "σκληρά" αγωνιστής.
    Εσεις των 400 ευρω δεν πρέπει να μιλάτε θα δουλευετε και θα βγαζετε τον σκασμό ακου εκει να κατηγορείτε αυτον εθνικό αγωνιστή που προσπαθεί να σας σωσει...αχαριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΒΛΑΧΟΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΟΘΗΚΕ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΤΟΝ "ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ" ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ "ΒΛΑΧΙΚΟ" ΟΜΩΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΙΚΗ" ΠΙΑΤΣΑ?
    ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση