GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαινιάστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου...

Αναμφισβήτητα το Αστυνομικό Τμήμα αποτελεί το κύτταρο του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και το πρώτο σημείο επαφής της με το π...



Αναμφισβήτητα το Αστυνομικό Τμήμα αποτελεί το κύτταρο του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και το πρώτο σημείο επαφής της με το πολίτη. Στόχος είναι, οι εγκαταστάσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών, να είναι σύγχρονες και λειτουργικές, να πληρούν τεχνικά όλες τις αναγκαίες προδιαγραφές, να διασφαλίζουν κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, καθώς και προϋποθέσεις ταχύτερης εξυπηρέτησης για τους πολίτες.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου σε νέο κτίριο το όποιο πληροί αυτές τις προϋποθέσεις.
Την 23-11-2012  πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου Αστυνομικού Τμήματος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο κ. ΣΙΑΜΟ Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση