GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Εκλογές τώρα για να μην περάσουν τα μέτρα

«Είναι επιτακτική ανάγκη η προσφυγή στις κάλπες, για να μπορέσουν να αποφευχθούν τα νέα μέτρα που θα καταβαραθρώσουν τον ήδη εξαθλ...


«Είναι επιτακτική ανάγκη η προσφυγή στις κάλπες, για να μπορέσουν να αποφευχθούν τα νέα μέτρα που θα καταβαραθρώσουν τον ήδη εξαθλιωμένο ελληνικό λαό» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Επαναλαμβάνοντας έτσι, την προχθεσινή εξαγγελία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, τέσσερις μόλις μήνες μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση.
Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης δεν αποδέχθηκε το επιχείρημα ότι τυχόν νέες εκλογές θα οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση.
Επιπλέον, ο κ. Σκουλέτης εξαπέλυσε νέα επίθεση στην »εσωτερική τρόικα« τονίζοντας ότι ο «Α. Σαμαράς χρησιμοποιεί ίδια τεχνάσματα με τους προκατόχους του«.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου επεσήμανε ότι το δίλημμα που θέτει ο πρωθυπουργός είναι το ίδιο «μέτρα ή χάος» που έθεταν και οι προκάτοχοί του, Παπαδήμος και Παπανδρέου, ενώ αναφορικά με τη στάση της ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι είναι «οξύμωρο να ψηφίζουν τον προϋπολογισμό και όχι το μνημόνιο«.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «φύλλο συκής» τις όποιες διαφωνίες μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, λίγο πριν την ψήφιση των μέτρων.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

2 σχόλια

  1. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ.. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση