GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την παραίτηση Μυλόπουλου ζητεί η νεολαία του Συνασπισμού

Παρά το έντονο πολιτικό φλερτ του Αλέξη Τσίπρα με τον πρύτανη Την παραίτηση του πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου ζητεί, εμμέ...


Παρά το έντονο πολιτικό φλερτ του Αλέξη Τσίπρα με τον πρύτανη
Την παραίτηση του πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου ζητεί, εμμέσως πλην σαφώς, η νεολαία του Συνασπισμού, μετά το έγγραφο των πρυτανικών αρχών με το οποίο ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα για να μπει ένα τέλος στο κατάντημα του πανεπιστημίου, το οποίο έχει μεταβληθεί σε σκουπιδότοπο λόγω της κατάληψης των εργολαβικών υπαλλήλων στο κτήριο διοίκησης.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, βασική συνιστώσα του οποίου αποτελεί ο ΣΥΝ, έχει αναπτύξει, το τελευταίο διάστημα, έντονο πολιτικό φλερτ με τον κ.Μυλόπουλο, λόγω της συμπόρευής τους κατά του νόμου για τα συμβούλια διοίκησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
«Το σωματείο των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ βρίσκεται σε απεργιακές κινητοποιήσεις διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία.
Η επέμβαση των κατασταλτικών δυνάμεων σε πανεπιστημιακούς χώρους και εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή όσων θεωρούν πως υπερασπίζονται το δημόσιο πανεπιστήμιο. Αν τα θεσμικά όργανα αδυνατούν να υπερασπιστούν το δημόσιο πανεπιστήμιο, τις ακαδημαϊκές ελευθερίες και το άσυλο, η μόνη αξιοπρεπής επιλογή που μένει είναι η παραίτηση», αναφέρει η νεολαία του ΣΥΝ και προσθέτει:
«Ως Νεολαία Συνασπισμού Θεσσαλονίκης καταδικάζουμε κάθε πιθανή παρέμβαση εξωπανεπιστημιακών παραγόντων στο ΑΠΘ και το ΠΑΜΑΚ όπως και ενδεχόμενη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στους χώρους του.  Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων και δηλώνουμε πως θα υπερασπιστούμε το δημόσιο πανεπιστήμιο, το άσυλο και τους απεργιακούς αγώνες με κάθε μέσο».
Πηγή: voria.gr

1 σχόλιο

  1. Έλεος ρε ξεφτίλα!!

    Η σύζυγος του ΣΥΡΙΖΑίου Ε. Τσακαλώτου λογογράφος και σύμβουλος του Προβόπουλου!

    [Όπου σταθεί κι όπου βρει κάμερα, το συγκεκριμένο νούμερο, που κάνει τον καθηγητή και δεν μπορεί να εκφραστεί, κατηγορεί τις Τράπεζες και από πίσω τα παίρνουν χοντρά!!

    Έλεος ρε υποκριτές που δουλεύετε τους ηλίθιους!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση