GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να τα διορθώσει και τα έκανε… χειρότερα ο Λαφαζάνης!

«Θέλουμε πολύ προετοιμασία, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε» δηλώνει …ως διευκρίνιση ο κ. Λαφαζάνης στις προηγο...


«Θέλουμε πολύ προετοιμασία, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε» δηλώνει …ως διευκρίνιση ο κ. Λαφαζάνης στις προηγούμενες δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο και με τις οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ έκανε γνωστό σε όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει.
Ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στο real fm , είπε ότι απομονώθηκε μία φράση του από όλη την τοποθέτησή του και υπογράμμισε :
«Είναι σαφές ότι μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπα είναι ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Εμείς δεν θα κάνουμε το λάθος, που έκαναν άλλες κυβερνήσεις να πούμε ότι έχουμε μαγικές λύσεις στο τσεπάκι.
Θέλουμε πολύ προετοιμασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε. Αυτό ήταν το πνεύμα όσων είπα. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και ο κόσμος το ξέρει αυτό».
Και … απροετοίμαστοι δηλαδή και χωρίς πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση;
Πολύ χαλαρά αναφέρει το parapolitika.gr, παίρνουν το θέμα της κυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ

2 σχόλια

  1. Ο Τυφώνας Αντώνης ΣΑΡΩΣΕ
    τους πολιτικαντισμούς των υποκριτών

    Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.
    Αυτό το ΑΛΑΛΟΥΜ που ζούμε τον τελευταίο (κυρίως) μήνα με τους Βενιζέλο και Κουβέλη να προσπαθούν να δείξουν το ..."φιλολαϊκό" τους προσωπείο πήρε ΤΕΛΟΣ.

    Ο Σαμαράς τα "πήρε" (και τους σήκωσε) με αποτέλεσμα να τους φέρει μπροστά στις ΕΥΘΥΝΕΣ τους.
    Και μαζί με αυτούς και ΟΛΟΥΣ
    τους βουλευτές, Συμπολιτευόμενους αλλά και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ...

    Τα ψέματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και για τους αντιπολιτευόμενους αφού τυχούσα ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης θα τους δώσει τα αναμένα κάρβουνα στο ΧΕΡΙ...

    Ήδη κρύος ιδρώτας τρέχει στην πλάτη ορισμένων "Αντιμνημονιακών" που ΣΙΩΠΟΥΝ αποφεύγοντας να ρίξουν λάδι στην φωτιά.
    ΚΑΝΕΙΣ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τόλμησε να πεί ότι η ψηφοφορία
    θα είναι "ψήφος εμπιστοσύνης"
    ώστε να μπορεί να ζητήσει μετά ΕΚΛΟΓΕΣ..
    _____________________________
    Ο Σαμαράς με αυτή του την κίνηση
    τελείωσε και τους "Τσάμπα Μάγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Επαναστάτης" του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κουρουπλή σαν αστό και του επιτίθονται οι συγγενείς του Κουρουμπλή (βίντεο)

    Ένταση δημιουργήθηκε όταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος της Πλατείας κ. Παναγιώτης Σουλιώτης άσκησε κριτική στον νυν βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στο Αγρίνιο τπ βράδυ της Τετάρτης.

    Ο κ. Σουλιώτης αναφερόμενος στον κ. Κουρουμπλή είπε "ντρέπομαι και θα συνεχίσω να ντρέπομαι που θα έχω κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή. Πολύ καλός ο Κουρουμπλής, αλλά είναι στην άλλη πλευρά του φεγγαριού".

    'Όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους του είπε ότι πήρε 55 χιλιάδες ψήφους", είπε ο ίδιος, τότε του απάντησε να σκεφτεί πόσους αριστερούς έδιωξε.

    Και συνέχισε: "Τα πράγματα έχουν δυο όψεις. Δεν έχουν τι πήραμε, έχουν και τι χάσαμε. Λέτε πόσες χιλιάδες ψήφους πήρε. Βέβαια με τέτοιο μηχανισμό και με τέτοιο ρουσφέτι τι θα έκανε ο άνθρωπος".

    Στη συνέχεια δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση από φίλους και συγγενείς του κ. Κουρουμπλή οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά, ενώ ζήτησαν από το προεδρείο να του αφαιρέσει το λόγο.

    Αρκετή ώρα μετά και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαδικασία ο κ. Σουλιώτης βγήκε από την αίθουσα και στον προθάλαμο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τα λεγόμενα του δέχτηκε προπηλακισμό από τον αδελφό και τον ανιψιό του βουλευτή.

    Τα αίματα άναψαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και τελικά το επεισόδιο έληξε.

    Προπηλακισμός σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από depy6

    Πηγή: AgrinioNet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση