GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνος Παναγιωτόπουλος: “Όχι στην υποχρεωτική στράτευση γυναικών”

Την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18 τους χρόνια, πρότεινε η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, κυρία Ελένη Ζαρούλια. Και ο υ...

panos panagiotopoulos5 300x200 Πάνος Παναγιωτόπουλος: Όχι στην υποχρεωτική στράτευση γυναικώνΤην υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18 τους χρόνια, πρότεινε η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, κυρία Ελένη Ζαρούλια. Και ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, απέρριψε αμέσως την πρόταση.
«Τέτοια πρόταση απορρίπτεται πάραυτα», είπε ο υπουργός Άμυνας,  και εξήγησε ότι στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ προβλέπεται προαιρετική στράτευση των γυναικών.
«Όποια θέλει, δηλαδή, μπορεί να καταταχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις, όχι όμως και να τις αναγκάσουμε», είπε ο υπουργός.

1 σχόλιο

  1. Πραγματικά με βασανίζει το μεγάλο ερώτημα για τον Στρατό αν πρέπει να πηγαίνει κανείς ή όχι από πάρα πολλά χρόνια.
    Ας σημειωθεί ότι ο πατέρας μου πήγε στο στρατό 7 1/2 χρόνια, αφού πήγε στο στρατό για πρώτη φορά το 1938, μετά μόλις απολύθηκε έγινε επιστράτευση και πήγε στην Αλβανία, μετά πήγε και στην Μέση Ανατολή Ρίμινι και απολύθηκε το 1945.
    Εγώ πήγα το 1973 και απολύθηκα το 1975, 28 μήνες λόγω Κύπρου.
    Επανέρχομαι στο βασικό μου ερώτημα γιατί πήγαμε στρατό;
    Ο πατέρας μου την δεκαετία του 60 πήγε εργάτης, σχεδόν παρακαλώντας αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις και έβγαλε και ακτινογραφία, στην Γερμανία όπου δούλεψε για μια δεκαετία σαν σκλάβος εργοστάσιο-δωμάτιο, όχι σπίτι, για να περισσεύει κανένα μάρκο και να φτιάξει ένα σπίτι που το κληρονόμησε σε μένα και την αδελφή μου και έρχονται σήμερα οι ντόπιοι επίτροποι των Γερμανών και μας ζητάνε τέτοιους φόρους που είναι σαν να το θέλουν πίσω, δηλαδή ζητούν πίσω τα μεροκάματα της σκλαβιάς στη Γερμανία.
    Εγώ γιατί πήγα στρατό; για να έχω αρχηγούς τους ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΥΣ ΑΚΗ ΣΙΜΗΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΩΣΤΑΚΗ και όλους τους άλλους, μήπως με νοιάζει ή νοιάζει κανέναν άλλον; το ΟΝΟΜΑ του ΚΛΕΦΤΗ που τον έκλεψε, η κλοπή τον νοιάζει , ή με νοιάζει σε ποιόν πληρώνω ΦΟΡΟΥΣ, αυτό δεν είχε πει και ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης γιατί απελευθερωθήκαμε για να πληρώνουμε φόρους, φόρους πληρώναμε και στους Τούρκους.

    Αδέλφια στα αρχ... μου ποιος θα με διοικεί , πως θα τον λένε ΓΙΟΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΓΙΑΝΝΗ.
    Εγώ φόρους φόρους, φόρους θα πληρώνω, δουλεία δύσκολα θα βρίσκω .
    Οι Αρχηγοί που πάντα θα καλοπερνάνε ροκανίζοντας τους φόρους μας αποταμιεύοντας τις μιζάρες τους τζογάροντας στο χρηματιστήριο φτιάχνοντας Ολυμπιάδες αγοράζοντας υποβρύχια που γέρνουν, τανκς γεμάτα ραδιενέργεια από το Ιράκ που οι φίλοι μας δεν ξέρουν που να τα πετάξουν για να μην μολύνουν την χώρα τους και θέλουν να μας τα χαρίσουν ώστε και τα σκουπίδια θα γλυτώσουν και θα πουλήσουν και ανταλλακτικά, ωραίο κολπάκι.
    Οι αρχηγοί στην Ελλάδα έλκουν την καταγωγή τους από μεγάλα κλεφτό-τζάκια και φροντίζου πάντα και για την διαδοχή της οικογένειας φτιάχνοντας Δημοκρατικά Κόμματα που ο αρχηγός και οι καπεταναίοι είναι αυτοί που επιλέγουν ποιος θα μπει στο ψοφοδέλτιο , δηλαδή ποιος θα μπει στα κόλπα της διανομής της πίτας.
    Τώρα έρχομαι και στο θέμα του στρατού που εκτός από ότι πρέπει να ονομαστεί Μιζοστρατος έχει βασικό ρόλο την Προστασία των ΑΡΧΗΓΩΝ και των ακολούθων τους, ακόμη την τρομοκρατία του λαουτζίκου και όταν θέλουν να ξεσκάσουν και να κάνουν καμιά πλακίτσα βάζουν τους μονομάχους να ξιφομαχούν, και μετά κάνουν ταξίδια, γεύματα για τις συνομιλίες ειρήνης και στις μανούλες που έχασαν το παιδάκι τους στέλνουν ένα τσίγκινο σηματάκι που το λένε παράσημο.
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ αν κάποιοι νομίζουν ότι κάτι εξυπηρετεί πέρα από το να προστατεύει τους αρχηγούς από το να τους λυντσάρει ο ΛΑΟΣ όπως είπε και ο Παναγούλης ας πάνε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, θα του πετάνε οι αρχηγοί ένα πιάτο φαί βαφτίζοντας το ειδικό μισθολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση