GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καρφιά» Παπουτσή με αποδέκτες εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ

Με σχόλιό του στο twitter ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής αναφέρεται στην σημερινή πολιτική κατάσταση κα...


Με σχόλιό του στο twitter ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής αναφέρεται στην σημερινή πολιτική κατάσταση και αφήνει αιχμές με αποδέκτες εντός και εκτός του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπουτσής σχολιάζει ότι καμία αλλαγή δεν προέκυψε έπειτα από την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ η χώρα δεν προχώρησε στην διαπραγμάτευση που είχαν υποσχεθεί τα πολιτικά κόμματα. Την ίδια ώρα με αυτή τη δήλωση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αφήνει «καρφιά» για στελέχη του Κινήματος, οι οποίοι σύμφωνα με τη γνώμη του «εργάστηκαν» για την ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου.
«Ένα χρόνο μετά, τι κέρδισε ο λαός απο την ανατροπή του Παπανδρέου, τις πρόωρες εκλογές, τη καθυστέρηση των αλλαγών, τη δήθεν διαπραγμάτευση»; έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiiter. Πηγή: newpost.gr

5 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ...ΚΕΡΑΤΑ...ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΦΑΣΟΥΛΗ ,ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ
    ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΜΕ
    ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΑΜΑΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε καραγκιόζη μέχρι πριν τεσσερεις μήνες ήσουν υπουργός και βαρύνεσαι τα μέγιστα για το χάλι της χώρας,Οσο για τον βλάκα τον αρχηγό σου αυτός δεν κατάλαβε ότι πέρασε από πρωθυπουργική καρέκλα.Πάνω σε ένα αεροπλάνο για δημόσιες σχέσεις ήταν .Ηταν ο μοναδικός πρωθυπουργός που αφού μας κρεμασε,επί 45 μέρες έκανε διακοπές το καλοκαίρι.Βρε βλήτο που ησουν όταν κάνατε με βερμουδίτσες υπουργικό συμβούλιο στην Πάρο?Ενας από όλους σας και ιδιαίτερα εσύ που ήσουν στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον,δεν ενοχλήθηκε με την καθολική ανοησία σας.Αντε κρυψου που έχεις και μούτρα και μιλάς.Και που είσαι δεν σου τα λεει ένας δεξιός ή αριστερός αλλά ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ για 35 χρόνια που σας τα έδωσε όλα και τον προδώσατε.Αντε ξεκουμπίσου σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Βιβλιο Γκινες στο λήμμα Λαμόγιο έχουν την φωτογραφία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση