GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είστε επικίνδυνοι για την κοινωνία, πρέπει να φύγετε»

Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις κατηγορίες που εξαπέλυσε η ΕΛ.ΑΣ. εναντίον του κόμματος, με αφορμή τη δημοσιοποίηση βίντε...

Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις κατηγορίες που εξαπέλυσε η ΕΛ.ΑΣ. εναντίον του κόμματος, με αφορμή τη δημοσιοποίηση βίντεο με φωτογραφίες αστυνομικών.
«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με κάθε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη της πολιτικής αναξιοπρέπειας, τονίζεται, φθάνοντας στο σημείο «να κατηγορήσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ EKM για… αντιποίηση αρχής, καθώς και να εξομοιώσει την Αριστερά με τους ναζί νοσταλγούς του Χίτλερ».
Αντί το υπουργείο να σταματήσει «τη βάρβαρη διαπόμπευση των συλληφθέντων διαδηλωτών, προσάπτει στο left.gr ότι δημοσιεύει φωτογραφίες αστυνομικών που παριστάνουν τους διαδηλωτές», σημειώνεται μεταξύ άλλων, και «αντί να δώσει τέλος στην προκλητική ασυλία των ναζί τραμπούκων, μετέρχεται εκ νέου την άθλια θεωρία των δύο άκρων, της οποίας η χρήση από τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης οδήγησε στην άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία».
«Αιδώς Αργείοι! Είστε επικίνδυνοι για την κοινωνία, πρέπει να φύγετε», καταλήγει η ανακοίνωση – απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για αντιποίηση αρχής, με αφορμή την ενέργεια βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να κάνουν ελέγχους σε αστυνομικούς με πολιτικά, κατά τη διάρκεια της χτεσινής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.

3 σχόλια

  1. Σα να λέμε ότι το Σύριζα εκπροσωπεί την Κοινωνία. Ρε πού φτάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα να λέμε ότι το Σύριζα εκπροσωπεί την Κοινωνία. Ρε πού φτάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την εκπροσωπεί, την ερμηνεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση