GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ελλάδα-Ευρώπη, μύθοι και αλήθειες στην εποχή της κρίσης»

Σε μια χρονική στιγμή που η ανάγκη για αντικειμενική πληροφόρηση είναι πιο επιτακτική από ποτέ, οι συντελεστές της εκπομπής της ΝΕΤ «27 ...

Σε μια χρονική στιγμή που η ανάγκη για αντικειμενική πληροφόρηση είναι πιο επιτακτική από ποτέ, οι συντελεστές της εκπομπής της ΝΕΤ «27 της Ευρώπης», με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τη συμμετοχή του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Ελλάδα-Ευρώπη: Μύθοι και αλήθειες στην εποχή της κρίσης» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 19:00 στον πολυχώρο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι).
Εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων και μιας πληθώρας πληροφοριών που είναι δύσκολο να φιλτραριστούν τα ΜΜΕ στην Ευρώπη καλούνται να συμβάλουν στην παρουσίαση και αποκατάσταση της αλήθειας με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του κοινού.
Το κατά πόσο αυτά επιτελούν τον ρόλο αυτό θα παρουσιαστεί εκτενώς και με τη συμμετοχή του κοινού, στη συζήτηση για τα ΜΜΕ και την Ευρώπη.
Ομιλητές
Πάνος Καρβούνης
Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
Λεωνίδας Αντωνακόπουλος
Επικεφαλής Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα
Πόπη Διαμαντάκου
Δημοσιογράφος, Τηλεκριτικός «Τα Νέα»
Σταύρος Λυγερός
Δημοσιογράφος, εφημερίδα «Καθημερινή»
Αντώνης Παπαγιαννίδης
Δημοσιογράφος «Οικονομική Επιθεώρηση»
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Κώστας Αργυρός.
Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση