GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αμοιβή…

Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης* Στο προηγούμενο άρθρο μου ψάχναμε να βρούμε τη λίστα Λαγκάρντ και σας έλεγα πως όποιος τη βρεί και την κατα...

Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*
Στο προηγούμενο άρθρο μου ψάχναμε να βρούμε τη λίστα Λαγκάρντ και σας έλεγα πως όποιος τη βρεί και την καταχωνιάσει θα αμειφτεί πλουσιοπάροχα.
Και ώ του θαύματος αυτή η χαμένη λίστα βρέθηκε,αλλά αυτός ο βλάκας που τη βρήκε αντί να την καταχωνιάσει και να τα οικονομήσει, έπιασε και τη δημοσίευσε.
Τι να του πει κανείς;
Η βλακεία και η εντιμότητα όπως ξέρεται είναι συνώνυμα.
Ο κ. Βαξεβάνης πάντως δε μου φαίνεται για βλάκας, άρα πρέπει να είναι έντιμος και η εντιμότητα δεν αμείβεται, αλλά τιμωρείται και εξοστρακίζεται από τα αρχαία χρόνια.
Σας θυμίζω τον Αριστείδη για να μη ξεχνιόμαστε.
Δεν τα ήξερες αυτά κ. Βαξεβάνη μου;
Αντί σαν ένας έντιμος σύγχρονος Έλληνας πολίτης να πάρεις τη λίστα και να επισκεφτείς ιδιωτικώς τον κάθε ενδιαφερόμενο και να του πείς κύριε Ταδόπουλε, ή Αρπαχτρόπουλε ή κύριε Βουτίχτρα ή Πολιτικίδη, πρέπει να πούμε μερικές εμπορικές κουβέντες που σας αφορούν.
Θα του εξηγούσες πως οι πάπιες πρέπει να φάνε και μάλιστα καλά, για να μη κάνουν πα-πα-πα και θα του υποσχόσουν πως με αυτόν τον τρόπο εσύ θα κάνεις το παπί.
Αν δε το επιθυμούσες θα του ζητούσες να σε υποστηρίξει να μπείς και συ στην πολιτική κονίστρα να κάνετε παρέα. Έτσι θα μπορούσες να ανεβαίνεις και συ στο βήμα της Βουλής και να ζητάς μετ’ επιτάσεως να τιμωρηθούν οι κλέφτες που βγάλανε τα λεφτά τους στις οφ σορ εταιρίες της εξαποδώ.
Θα έφτιαχνες κι εσύ μια νέα πολιτική οικογένεια των εντίμων και δοξασμένων Βαξεβανέων για να σώσετε την Ελλάδα.
Δεν τόκανες όμως κ. Βαξεβάνη μου και τώρα σε τρέχουνε στα δικαστήρια γιατί προσέβαλες τους σύγχρονους έντιμους Έλληνες πολίτες με τη δημοσίευση των ονομάτων τους. Έτσι μωρέ κάνουνε οι σύγχρονοι Έλληνες;
Να σου και κάτι; Σκασίλα τους αν έβγαλες στη φόρα τα ονόματά τους.
Αυτοί δε χαμπαριάζουν με κάτι τέτοια, έχουν τον τρόπο τους να γλιστράμε με το άφθονο λάδι που διαθέτουν. Θα τα αρνηθούν όλα και θα σου ζητάνε και τα ρέστα.
Δυστυχώς φίλε έχασες την ευκαιρία να γίνεις και συ ένας μεγιστάνας εις βάρος μου. Τόσοι και τόσοι πριν από σένα τα κατάφεραν εσύ γιατί πιάστηκες κορόιδο;
tonoikaipnevmata
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση