GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα το μετανιώσει ο Χάμιλτον»

Tην πεποίθηση ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα μετανιώσει για την απόφασή του να μετακινηθεί στη Μερσέντες την επόμενη χρονιά, εξέφρασε ο αρχηγό...

Tην πεποίθηση ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα μετανιώσει για την απόφασή του να μετακινηθεί στη Μερσέντες την επόμενη χρονιά, εξέφρασε ο αρχηγός της ΜακΛάρεν, Μάρτιν Γουίτμαρς.
Ο ισχυρός άνδρας της ΜακΛάρεν ισχυρίζεται ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει το λόγο για τον οποίο ο Άγγλος οδηγός επέλεξε να αφήσει την ομάδα ύστερα από 14 χρόνια και να πάει σε κάποια που έχει κερδίσει μόλις έναν αγώνα από τότε που γύρισε στο άθλημα πριν τρία χρόνια.
Μάλιστα πιστεύει ότι αυτή ήταν μια σπασμωδική αντίδραση ύστερα από την απώλεια του γκραν πρι της Σιγκαπούρης:
«Είναι άσχημο να παίρνεις μια απόφαση μετά από έναν κακό αγώνα, ήταν σίγουρος ότι θα κερδίσει και απογοητεύτηκε. Σέβομαι την απόφασή του όμως εμείς είμαστε η ισχυρότερη ομάδα και του χρόνου θα τον κερδίσουμε» είπε ο Γουίτμαρς για να συμπληρώσει:
«Δεν πρόκειται να πει ότι έχει να κάνει με τα λεφτά ή να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Ελπίζω όμως να το καταλάβει κάποια στιγμή και ότι του χρόνου θα μετανιώσει για την απόφασή του, έστω κι αν θα πρέπει να ζήσει με αυτήν».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση