GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για τον «δημοσιονομικό γκρεμό»

Επίθεση εναντίον του Αμερικανού προέδρου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπόνερ, αναφορικά με τις προτάσεις του...

Επίθεση εναντίον του Αμερικανού προέδρου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπόνερ, αναφορικά με τις προτάσεις του Λευκού Οίκου για την αποφυγή του «δημοσιονομικού γκρεμού».
Πρόκειται για μια σειρά από περικοπές στις δημόσιες δαπάνες και αύξηση της φορολογίας που θα τεθούν αυτόματα σε εφαρμογή από τις αρχές του επόμενου χρόνου, σε περίπτωση που Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία στο Κογκρέσο.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο Καπιτώλιο, ο Μπόνερ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει αδιέξοδο. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο πουθενά.»
Χαρακτήρισε δε ως «μη σοβαρές τις προτάσεις Ομπάμα, επισημαίνοντας ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις συζητήσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση