GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα εκκλησάκια προστάτευσαν τις βίλες από το χαράτσι της ΔΕΗ

Από τα ΝΕΑ Από το τέλος ακινήτων της ΔΕΗ εξαιρέθηκαν πέρυσι όλοι οι ναοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας και άλλων θρησκειών. Ωστόσο, με βάση ...

Από τα ΝΕΑ

Από το τέλος ακινήτων της ΔΕΗ εξαιρέθηκαν πέρυσι όλοι οι ναοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας και άλλων θρησκειών. Ωστόσο, με βάση αυτή την εξαίρεση, ευνοήθηκαν ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών κυρίως σε νησιά - τα λεγόμενα πανηγυρόσπιτα - που είχαν πάρει στο παρελθόν ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ έχοντας προηγουμένως χτίσει έναν ναΐσκο στα κτήματά τους. Εξαιρέθηκαν δηλαδή και αυτοί από την υποχρέωση καταβολής του τέλους ακινήτων.
Τα παραπάνω τονίζει σε ερώτησή του προς τους υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ο βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος ζητάει να πληροφορηθεί αν έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί οι κατοικίες αυτές.

1 σχόλιο

  1. MHN TOΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΔΑΡΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ.ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΔΑΡΑΝ ΧΩΝΤΑΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΕΕΕ ΑΠΟ ΠΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση