GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρθρο του Χάρη Καστανίδη...

Παρεμβαίνει στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα στο πολιτικό σκηνικό και διατυπώνει προτάσεις για την ανασύνθεση του πολιτικού πλαισίου...


Παρεμβαίνει στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα στο πολιτικό σκηνικό και διατυπώνει προτάσεις για την ανασύνθεση του πολιτικού πλαισίου στη χώρα για την υπέρβαση της κρίσης.
Το άρθρο του κ. Καστανίδη «η αποδιάρθρωση της συλλλογικής συνείδησης» αναφέρεται στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα.
Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι «η επινόηση του «εσωτερικού εχθρού» σε μια διαλυόμενη κοινωνία δεν οφείλεται μόνο στους αυτοματισμούς μιας διαλυτικής διαδικασίας. Καθοδηγείται».
Επισημαίνει επίσης ότι «στα μάτια της πλειονότητας των πολιτών η πολιτική έπαψε να φαντάζει ως ο συλλογικός διοργανωτής των ονείρων και των επιθυμιών του κόσμου».
Πηγή: epikaira.gr

3 σχόλια

  1. ξυσ τα α ρ χ ι δ ι α σου, με κασμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρη Καστανιδη

    Εισαι από τους ανθρωπους πολιτικούς που εκτιμούσα και ειδικοτερα οταν επί κυβερνήσεως Σημιτη διαφώνησες και ειχες το θάρρος να παραιτηθείς κρατωντας την αξιοπρέπεια και την ηθική σου. Σε αντικατέστησε ο Μαντελης με τις φαρδειές τσέπες μια και ηταν στην ομαδα του ξεδιαντροπου που μας εβγαλε και βιβλιο ο εκτροχιαστής για να αποποιηθεί ευθυνες που τον βαρύνουν στο εγκλημα που διεπραξε στην χωρα.
    Δεν σου συγχωρώ την σιωπή σου και την άμμετρη συμπαρασταση σου στο προσωπο του πιο πουλημενου πολιτικού αλήτη που στηριξες ειτε με την ανοχη σου ειτε με την σνειδηση σου.
    Περίμενα να είσαι εκεινος που θα εκανε την διαφορά και θα όρθωνες το αναστημα σου απεναντι σε ολα εκείνα τα κοπρόσκυλα της νεας ταξης που μπροστά στα ματια σου και με την συμφωνη γνωμη σου περνουσαν μέτρα και νόμους που πιστευω συνειδησιακα δεν θα ηθελες να βρεις μπροστά σου, ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ...και υπέγραφες!!!
    Ησουν από εκεινα τα πολιτικά στελέχη που ειχαν κατι να πουνε σε αυτο τον δυσμοιρο λαό και στο προσωπο σου να αντικατοπτριζεται κάποια ελπίδα. Δυστυχώς το έχασες...και δεν θα το ξαναβρείς, εγκληματισατε αφηνωντας τον τρισαθλιο αλήτη να καταστρέψει την χώρα χωρίς να τον σταματησετε. Τον αφησατε να σας εκβιαζει με διαγραφες και ψηφιζατε στην βουλή τα τερατουργήματα τηρώντας την κομματική πειθαρχία και σκοτώνοντας την Ελλάδα.
    Σήμερα το πρώην κομμα σας ειναι ενα τρυπιο κουρελι που στις επομενες εκλογές θα πεταχτεί στην φωτιά για εξαυλωση.
    Το δυστυχημα είναι ότι εξαυλωσε πολιτικά και ανθρωπους που ειχαν ηθικό αναστημα αλλα δειλιασαν κρυφθηκαν πισω από κομματικες εντολες και έχασαν την αξιοπιστια τους όχι σαν ανθρωποι αλλα σαν πολιτικοί ανδρες.
    Όποια προσπαθεια και να κανεις εσυ και άλλοι που συμμετείχατε στην καταντια και στην καταστροφή της χωρας είναι μάταιη και αυτο γιατι ο λαός πλέον ζητα και την ποινική τιμωρια ολων αυτών εκτός από την πολιτική εξαφανιση σας.
    Κοροιδευαν και λοιδωρουσαν τον λαό και σε ποιους; σε αυτούς που σημερα ισοπεδώνουν την χωρα και την οδηγουν σε διαμελισμο και κατακερματισμό. Και εσείς; τι κανατε; ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ!!!βαζωντας πανω από ολα το κομμα και την πειθαρχια σκορωντας την πατριδα και δυο γεννιές πανω σε αυτη.
    Λυπάμαι πραγματικα αλλα η επιλογή σου πλέον δεν ειναι η πολιτική και καλύτερα να παραμεινεις στην αφανεια και την αυτοκριτικη σου, αυτο που οραματιζεσαι το σκοτώσατε με τα ιδια σας τα χερια διαλυσατε καθε εννοια δημοκρατικής παραταξης αφησατε να παρεισδρύσουν πολιτικα τροκτικα δοσιλογοι απατεώνες και αληταραδες και αλώσατε καθε εννοια της.
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δυστυχως είναι αργά για να σε ακούσει οποιοσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τύποι που κυκλοφορούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση