GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Παραδίδουν τη χώρα ενέχυρο στους δανειστές

Το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίον του Άρεως έδωσε σήμερα το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής α...


Το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίον του Άρεως έδωσε σήμερα το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.
«Η τρικομματική κοινοπραξία του μνημονίου, προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία, παραδίδει τη χώρα ενέχυρο στους δανειστές. Παραδίδει την κοινωνία στην πυρά του τρίτου μνημονίου», σημείωσε σε δηλώσεις του από την συγκέντρωση ο κ.Τσίπρας.
Κατηγόρησε, παράλληλα, τους κυβερνητικούς εταίρους ότι «ξεφτιλίζουν και καταρρακώνουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία» και «μετατρέπουν τη Βουλή σε μια λέσχη επικύρωσης των διαταγμάτων της τρόικα».
«Δεν θα τους αφήσουμε. Δεν θα τους αφήσουμε να παραδώσουν τη χώρα», διεμήνυσε ο κ. Τσίπρας.
«Θα τους αναγκάσουμε να προσφύγουν πολύ σύντομα στη λαϊκή ετυμηγορία. Θα πάρουμε πίσω τη χώρα, την αξιοπρέπεια, τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει», ξεκαθάρισε και όπως αναφέρει το ethnos.gr, κλείνοντας τη δήλωσή του ζήτησε «εκλογές τώρα για να σταματήσει η καταστροφή, για να μιλήσει ο λαός» και «να σωθεί ο λαός από τη νέα τυραννία».

7 σχόλια

  1. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας του πει κάποιος ότι ενέχυρο την (μέχρι τότε)χώρα,την έδωσαν αυτοί που από το 74 την αποβιομηχάνησαν και την υπερχρέωσαν και έριξαν τα δανεικά λεφτά στην κατανάλωση.
    Φυσικά υπό τις ευλογίες του κυριάρχου λαού,που τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσει ξύπνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω εσυ θα την παραδωσεις κατευθειαν στηνΒενεζουελα με τα πετρελαια να τρωμε με χρυσα κουταλια. Εγω δεν λεω οτι ειναι καλα τα μετρα γιατι δεν ειμαι σαδιστης κατα του εαυτου μου αλλα επισημαινω το γεγονος οτι μια ειναι προς το παρον η πολιτικη και αυτη θα ακολουθησεις και εσυ αν αναλαβεις. Εκτος και αν η Ευρωπη αλλαξει τροπαρι ποτε ναι το συζητω. Αρα μην μας λες και εσυ βλακειες οπως μας ελεγε ο Ζαππειος και τωρα ντρεπετε να κοιταξει στα ματια τους ψηφοφορους του??? Φτανουν τα ψεμματα, διαφορετικα εαν νομιζεις οτι υπαρχει αλλος ασφαληε δρομος τοτε κανε αυτο που σου ειπε ο Καμμενος και παραιτηθειτε ολοι να μας σωσετε απο την καταστροφη. Ολα τα αλλα ειναι φτηνα κολπα μεχρι να αρπαξετε και εσεις την καρεκλα της εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.55

    Φιλε iojik

    Εν μέρει έχεις δίκιο στο σχολιασμό σου αλλά θα ηθελα να μου πείς που πηγαν τα πακετα Ντελορ 1,2,3 τα 2 πακέτα στήριξης και τα μεσογειακά.

    Να μου πείς που πηγαν τα 21 δις των ολυμπιακων τα λεφτα που κλέψανε από το χρηματιστηριο με τις μαιμου εταιρειες και τα μπαλόνια αυτες δεν ηταν φουσκες ήταν αεροστατα.

    Ρωτάω μήπως ενα μεγαλο μερος ενθυλακώθηκε από τους μεγαλοκαναλαρχοεργολάβους; μήπως ενα μεγαλο μερος πήγε σε επιχειρηματιες με καμια δεκαρια εταιρείες ο καθένας και αποκλειστικό πελάτη το δημόσιο; μηπως θησαυρισαν τα λαμογια οι πολιτικοι από τις μιζες και τις απατες μαζι με τις κλεψιές που διεπραξαν; μήπως εισερευσαν στα ταμεια των κομματων δις με κιταπια μαυρων ταμείων; ρωτάω μήπως;

    Τώρα σχετικά με την καταναλωση που ειπες ο λαός δεν "επιδοτηθηκε" ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ!! ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

    Αυτό ήταν το μερίδιο του λαού απο τον πακτωλο των δις που δοθηκαν στην Ελλαδα και αυτο σήμερα πνιγει τον Ελληνα τόσο σε ατομικο όσο και σε εθνικό επίπεδο.

    Σε ότι αφορά το δημόσιο αυτοι που το μετετρεψαν σε τερας διοριζοντας πελάτες ψηφοφόρους και δημιουργωντας άχρηστους και ανενεργους οργανισμούς, δανειζόμενοι διαρκώς στο όνομα του λαού για να καλυπτουν τα βαρελια χωρις πατο και να να κοροιδευουν ενα ολοκληρο λαο με εικονικη αναπτυξη.

    Αν για όλα αυτα φταιει ο ατομικος δανεισμος των Ελληνων απο τις τράπεζες τοτε καλα να παθουμε αλλα μου φαινεται κοιτάς μονο την κορυφη του παγοβουνου και δεν βλεπεις την βαση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΝ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ,3.55 ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ.ΑΠΛΩΣ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΙΑ, ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ! ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 20 ΚΑΙ ΤΟΥ 30%, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 20% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για σας και καλά συλλαλητήρια , εμείς από σήμερα ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΑΓΏΝΑ..

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΆΣΑΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΆ ΑΠΌ ΕΜΑΣ .. ΘΑ ΑΚΟΎΤΕ ΜΟΝΌ..
    ΚΆΛΩ ΑΓΏΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΊΖΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΏΖΟΥΝ..
    ΔΈΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΤΙ ΈΓΙΝΕ; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ....ΤΑ ΤΟΜΆΡΙΑ ΑΥΤΆ ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΟΜΆΡΙΑ ΉΤΑΝ.. (Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΠΛΉΡΩΣΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ!!! ΚΑΛΆ ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ)

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση