GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε φόρα ο Λεμπ...

Τον Σεμπαστιάν Λεμπ βρίσκει στην κορυφή της γενικής κατάταξης το τέλος της δεύτερης ημέρας του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, το οποίο δ...

Τον Σεμπαστιάν Λεμπ βρίσκει στην κορυφή της γενικής κατάταξης το τέλος της δεύτερης ημέρας του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, το οποίο διεξάγεται στις ειδικές διαδρομές της Ισπανίας. Ο Αλσατός οδηγός της Citroen κέρδισε τις δύο από τις έξι διαδρομές με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση.
Πίσω του με 27 δεύτερα διαφορά βρίσκεται ο Γιάρι Λάτβαλα με Ford, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Μίκο Χιρβόνεν, κάνοντας το ένα-τρία για τη Citroen.
Άσχημη ήταν η εξέλιξη του αγώνα για τον Μαντς Όστμπεργκ, ο οποίος από πρώτος βρέθηκε πέμπτος, πίσω από τον Τάνακ. Ο Νορβηγός τόνισε πως το στήσιμο που είχε επιλέξει για το αυτοκίνητό του δεν ήταν το ιδανικό για τις συνθήκες που επικρατούσαν στις ειδικές.
Ωστόσο, η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις 2,6 δεύτερα και αύριο αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη με φόντο την τέταρτη θέση.
Πολύ καλός ήταν ο Ντάνι Σόρντο στο δεύτερο λουπ, κερδίζοντας τις δύο από τις τρεις ειδικές.
Ο αγώνας στην Ισπανία ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή, 11/11) με έξι ειδικές διαδρομές, με τις οποίες θα πέσει και η αυλαία της σεζόν.
Αναλυτικά η κατάταξη μετά την SS12:
1. Λεμπ, Citroen, 3:16:14.1
2. Λάτβαλα, Ford, +27.0
3. Χιρβόνεν, Citroen, +1:14.1
4. Τάνακ, Ford, +1:28.8
5. Όστμπεργκ, Ford, +1:31.4
Νικητές ειδικών:
1. SS1: Γιάρι Λάτβαλα
2. SS2: Μαντς Όστμπεργκ
3. SS3: Σεμπαστιάν Λεμπ
4. SS4: Εβγένι Νόβικοφ
5. SS5: Σεμπαστιάν Λεμπ
6. SS6: Μίκο Χιρβόνεν
7. SS7: Γιάρι Λάτβαλα
8. SS8: Σεμπαστιάν Λεμπ
9. SS9: Σεμπαστιάν Λεμπ
10. SS10: Ντάνι Σόρντο
11. SS11: Ντάνι Σόρντο
12. SS12: Οτ Τάνακ
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση