GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «ΝΕΟΧΙΤΛΕΡΑΚΟΣ» ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ!..

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.  http://www.nasostsaganelis.gr/  Κτηνώδης ανανδρία, φαυλότητα, αναξιοπιστία. Την Τετάρτη –δύο μέρες...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη. 

Κτηνώδης ανανδρία, φαυλότητα, αναξιοπιστία.
Την Τετάρτη –δύο μέρες πριν- η Βουλη ψήφισε το 3ο ΣΦΑΓΕΙΟ μέτρων που επέβαλλαν ΒΙΑΙΩΣ οι δανειστές στην ξεκληρισμένη ελληνική κοινωνία.
Την Πέμπτη –μία μέρα μετά- ο Γερμανός Σόιμπλε, φρούραρχος των μνημονίων, ΕΣΠΕΥΣΕ να «καταψηφίσει» δημόσια την άμεση εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις. Που η Ευρώπη είχε δεσμευθεί ΑΜΕΣΩΣ να πληρώσει.
Τη μέρα που βρισκόταν η Μέρκελ στην Αθήνα ανέβασα το άρθρο: «ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ». Που σήμερα επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας.
Ιδού τότε που στήριζα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ εμπιστοσύνης στους Γερμανούς.
Διαβάστε:
«Ξαναγράφω.  Το Βερολίνο που λιγουρεύεται (όνειρο ζωής) το Αιγαίο – τη Μεγάλη μας Πατρίδα, είναι αυτό που ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ. Την ώρα που ήταν ακόμη ζωντανή η ελπίδα να μείνει η χώρα στις αγορές.
Ο Σόιμπλε ήταν αυτός που μας έδωσε ΕΝ ΨΥΧΡΩ στα σκυλιά της τοκογλυφίας…
Όταν απαγόρεψε στον Τρισέ, τον τότε Διοικητή της ΕΚΤ να μας στηρίξει με έκτακτη χρηματοδότηση.
Ο Σόιμπλε εξέδωσε τα διατάγματα εκδίκησης. Τη ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΙΣΟΥΣ κατά των Ελλήνων.
Εξηγούμαι. Δεν εμπιστεύομαι τη Μέρκελ. Που έρχεται με «ματωμένη καρδιά» – όπως ψευτοκλαψούρισε – στον τόπο του γερμανικού εγκλήματος . .
Δεν την εμπιστεύομαι. Γιατί, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ τον (σατανικό) Σόιμπλε.
Αυτός αποφασίζει. Η Μέρκελ είναι απλώς εκφωνήτρια των εντολών του.
Οι γνωρίζοντες τα άδυτα της καγκελαρίας, ξέρουν ότι αυτό συμβαίνει. Αυτό ισχύει.
«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες» . . .»
Εξηγούμαι. Ο «νεοχιτλεράκος» στόχευσε λάθος λαό.
Δεν διάβασε, δεν άκουσε –δεν του είπαν… Συνέχεια εδω. 

3 σχόλια

  1. Τρομάζετε και ίσως καλά κάνετε, που τρομάζετε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι, με όσους έχω μιλήσει - και έχω μιλήσει με πολλούς -, έχουν εκφράσει την άποψη ότι ο Στάθης Παναγούλης είναι ... μετριοπαθής στις εκτιμήσεις του!

    Μπορεί ο καθωσπρεπισμός σας να μην είναι δυνατόν να συντονιστεί με, αυτού του είδους, τις απόψεις (ούτε και εγώ, άλλωστε, είμαι έτοιμος να τις αποδεχθώ), αλλά οι θέσεις του Παναγούλη βρίσκουν έδαφος και απήχηση στην κοινωνία, η οποία έχει πεισθεί, πλέον, ότι έχει προδοθεί, από την πολιτικοοικονομική ελίτ της χώρας (συμπεριλαμβανομένων των ΜΜΕ) και ότι η τιμωρία των μελών της είναι απαραίτητη και πρέπει να είναι παραδειγματική, βλέποντας σαν τυπικό παράδειγμα την τιμωρία που υπέστη το ζεύγος των Τσαουσέσκου.

    Κάτω από αυτό το πρίσμα, η τοποθέτηση του Στάθη Παναγούλη, μόνο κακό δεν κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Και ό,τι και να λέτε εσείς, ως ΜΜΕ, μετράει, εις βάρος και εναντίον σας, σε αυτό το κατασταλαγμένο, μεν, αλλά και διογκούμενο πλειοψηφικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας...

    Ως εκ τούτου, όλα όσα λέτε είναι γλυκανάλατες ρηχότητες και ανοησίες, που επιτείνουν, αντι να κατευνάζουν τον κοινωνικό εκνευρισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοσκόπηση του Βήματος είναι αποκαλυπτική. Πριν ακόμα εφαρμοστούν τα πρωτοφανή,τρισχειρότερα μέτρα της τριετίας ( και μετά τη γελοιοποίηση των 3 κομμάτων, αφού η δόση αναβάλλεται και θαρθεί, αν έρθει, σε δόσεις ), η ΝΔ έχει χάσει το 1/ των ψηφοφόρων της ( το καταλαβαίνει αυτό κανείς ακούγοντας εξοργισμένους Νεοδημοκράτες που βρίζουν και καταριούνται το κόμμα και τους βουλευτές του ), το ΠΑΣΟΚ σχεδόν τη μισή του δύναμη ( από το 12 στο 7,5%, το ίδιο συνέβη και στις εκλογές των εκπαιδευτικών που η ΠΑΣΚΕ έχασε σχεδόν τη μισή της δύναμη ), και η ΔΗΜΑΡ πλησιάζει ραγδαία προς το 3% ( ειδικά αν ψηφίσει τον προϋπολογισμό και μετά το σόου Ψαριανού και Β. Οικονόμου ). Ο Σύριζα είναι στο 23% και θα απορροφήσει και άλλους αριστερούς ψηφοφόρους, το ίδιο και οι ΑΝΕΛ που είναι σταθερά στο ποσοστό τους και θα ανέβουν,με την εφαρμογή των μέτρων. Η Χρυσή Αυγή είναι στο 10,4% που είναι πλασματικό, γιατί οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της ( που δεν έχουν σχέση με την Χ.Α αλλά της δίνουν τιμωρητική για το σύστημα ψήφο ) δεν φανερώνουν στα τηλεφωνικά γκάλοπ ότι θα την ψηφίσουν, άρα το ποσοστό της μπορεί να είναι περισσότερο.

    Τα μέτρα που στρέφουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τη Χρυσή Αυγή είναι
    1) Η κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά
    2) Η κατάργηση των φοροαπαλλαγών
    3) Οι συνεχείς φόροι και χαράτσια στην ακίνητη περιουσία ( σπίτια, μαγαζιά, ενοίκια, αγροτεμάχια, βοσκοτόπια, οικόπεδα )
    4) Η κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις του κ. Σαμαρά προεκλογικά
    5) Η κατάργηση των δώρων σε όλο το δημόσιο
    6 ) Οι άθλιες συνθήκες του ΕΟΠΠΥ, με τις μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς,φάρμακα, εξετάσεις και τη μεγάλη αναμονή στα δημόσια νοσοκομεία
    7) Η απειλή κατασχέσεων καταθέσεων και ακινήτων για μικροποσά, ληξιπρόθεσμα χρέη, κάτω των 3000 ευρώ, όταν οι πολιτικοί είναι στο απυρόβλητο και καταχράσεις χρημάτων τις τελευταίες 3 δεκαετίες !

    Η οργή των πολιτών είναι πρωτοφανής και θυμίζει τις παραμονές της πτώσης του κ. Παπανδρέου ! Και αυτό το ξέρουν οι ξένοι, μάλλον, και γι' αυτό δεν δίνουν τη δόση, εκθέτοντας τη κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών που ψεύδονταν ότι θα χρεοκοπούσαμε στις 16 Νοεμβρίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !

    ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΜΑΧΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση