GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία από τους υπαλλήλους της Βουλής, διακόπηκε η συνεδρίαση, παίρνουν πίσω τη διάταξη σε βάρος τους...

Την πραγματοποίηση στάσης εργασίας μετά τις 19:00 αποφάσισαν οι υπάλληλοι της Βουλής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα η κρίσιμη ψηφο...

Την πραγματοποίηση στάσης εργασίας μετά τις 19:00 αποφάσισαν οι υπάλληλοι της Βουλής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα η κρίσιμη ψηφοφορία για την έγκριση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.Την αντίδραση των υπαλλήλων της Βουλής προκάλεσε η κατάθεση διάταξης από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, με την οποία εξομοιώνονται με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.
Οι διαμαρτυρίες των υπαλλήλων της Βουλής ήταν έντονες (φωνές και ουρλιαχτά), ενώ ζήτησαν εξηγήσεις από τον υπουργό Οικονομικών.
Οι υπάλληλοι της Βουλής απείλησαν ακόμη και με διακοπή της εκπομπής του καναλιού της Βουλής, με αποτέλεσμα να έχουν τοποθετηθεί αστυνομικοί στην είσοδο των γραφείων του.
Ηδη διακόπηκε η συενδρίαση της Βουλής και ο Β. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι ήρθε σε επαφή με τον πρωθυπουργό και τον Γ. Στουρνάρα ο οποίος θα κάνει ανακοινώσεις, Προφανώς ότι αποσύρεται η διάταξη.

4 σχόλια

  1. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΜΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΚΑΤ'ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΑΡΑΓΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ "ΑΡΧΟΝΤΑ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως υπάλληλοι του κράτους, να αναρτηθουν στο διαδύκτιο τα ανόματα των υπαλλήλων της Βουλής, έναντι των καθηκόντων που ασκούν, 'οπως γίνεται για 'ολες τις Δημόσιες υπηρεσίες.
    Πάντως θάχει πλάκα αν το έκαναν.Τα πλείστα των ονομάτων θα καταδείξουν τις καταβολές τους. Μα για πόοσο ...νταράλες μας έχουν;
    σ.σ. Αλήθεια ο μάγειρας της κυβ. προεδρίας επί ΓΑΠ, που έγινε υπάλληλος,πέρασε στη Βουλή ή μόνο σε υπουργείο έμεινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΒΥ !!! ΑΝΑΘΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΙΠΙ ΣΟΥ ΚΥΡ ΣΤΟΥΡΝΑΡΕ. ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΦΩΤΟΚΟΠΙΕΣ. ΧΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση