GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Εμείς ολοκληρώσαμε περιμένουμε τώρα την Ευρώπη

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες αναμένεται να στείλει απόψε ο Πρωθυπουργός με την ομιλία του για τον προϋπολογισμό της χώρας. Μηνύμα...


Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες αναμένεται να στείλει απόψε ο Πρωθυπουργός με την ομιλία του για τον προϋπολογισμό της χώρας. Μηνύματα τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό της Ελλάδας και με κύριο αποδέκτη τις Βρυξέλλες.
Ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, αναμένεται να τονίσει ότι με την ψήφιση των μέτρων την περασμένη εβδομάδα και του προϋπολογισμού σήμερα, η Ελλάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της και θα περιμένει από την Ευρώπη να ανταποκριθεί στις… δεσμεύσεις της.

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ....ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΨΥΧΑΡΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΟ....ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ???????ΑΧ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ...ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση