GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει γνώμη για όλα αυτά που υπογράφει;

«Όταν ο πρωθυπουργός έλεγε ότι πρόκειται για τα τελευταία μέτρα, έλεγε τη μισή αλήθεια· εννοούσε ότι είναι τα τελευταία μέτρα που...



«Όταν ο πρωθυπουργός έλεγε ότι πρόκειται για τα τελευταία μέτρα, έλεγε τη μισή αλήθεια· εννοούσε ότι είναι τα τελευταία μέτρα που θα ψηφιστούν στη Βουλή, αφού καταργείται η λειτουργία της με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
«Η χώρα μετατρέπεται σε μια αποικία χρέους και οι τροϊκανοί επίτροποι θα κυβερνούν ερήμην των διαδικασιών στο κοινοβούλιο» είπε ο κ. Τσίπρας.
«Στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου βάζουν όσα δεν τόλμησαν να βάλουν στο νομοσχέδιο» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας και υποστήριξε ότι «μπαίνει στο στόχαστρο η ίδια η κοινοβουλευτική διαδικασία».
«Δεν είναι απλώς εκτροπή, έχουμε να κάνουμε με σταδιακή μετατροπή της χώρας σε μια άλλη χώρα. Η χώρα μετατρέπεται σε αποικία χρέους» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρο τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, λέγοντας ότι είναι όλοι έκθετοι, ενώ αναφέρθηκε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερωτώμενος: «Αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει γνώμη για όλα αυτά που υπογράφει;».
«Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην διαλυθούν τα κόμματά τους και όχι να μην διαλυθεί η χώρα και η οικονομία» πρόσθεσε.
Πηγή: epikaira.gr

6 σχόλια

  1. Πασοκος είναι ο πρόεδρος............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισυμνητεεία λέγεται αυτή η διαδικασία...Η αντίδραση του Τσίπρα είναι χλιαρή...γιατί????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ένας γεράκος που δεν έχει καμμιάισχύ και λόγω του Ανδρεοπαπανδεικου Συντάγματος και λόγω της γεροντικής άνοιας που ειναι φυσικό στην ηλικία του να πάσχει αλλά βασικά βάσει της γεροντικής τάσης να μαζεύει χρηματα για το κομπόδεμά του και να μην τον νοιάζει για τιποτα άλλο γιατί αν τον ένοιαζε θα παραιτιοτανε και θα προκύρήσοταν εκλογες για να διώξουμε την κυβέρνηση που άλλα εταζαν πριν μερικούς μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απορία: ο κύριος Τσίπρας έχει γνώμη για αυτά που λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχουμε την κυβέρνηση που (συνολικά) μας αξίζει. Αν είχε κάποιον καλύτερο πρωθυπουργό, αντί να βάλει χέρι στις συντάξεις των 350 ευρώ, θα έπρεπε να βάλει μαχαίρι στις συντάξεις των βουλευτών, στους πριγκιπικούς μισθούς τους, στις παχυλές επιδοτήσεις κομμάτων και ΜΚΟ. Οι βουλευτές να παίρνουν το μισθό της προηγούμενης δουλειάς τους, όσοι δούλευαν. Τα κόμματα να μην μπορούν να δανειστούν. Τα κόμματα χωρίς χρήματα θα έχαναν τον εδαφικό έλεγχο της χώρας. Θα τους έρχονταν ο ουρανός σφοντύλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μια καταχρεωμένη χώρα, οι μισθοί των βολευτών και των κομματικών στρατών τους πληρώνονται με δανεικά.

    Είδατε κανέναν "αντιμνημονιακό" να παραιτήθηκε των βολικών χρημάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση