GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εργαζόμενοι στην Π.Ε Πρέβεζας: «Τίποτα δεν τελείωσε, αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη»

«Τίποτα δεν τελείωσε, αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη» λένε οι εργαζόμενοι στην Π.Ε Πρέβεζας οι οποίοι πραγματοποίησαν και ...



«Τίποτα δεν τελείωσε, αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη» λένε οι εργαζόμενοι στην Π.Ε Πρέβεζας οι οποίοι πραγματοποίησαν και την Παρασκευή κατάληψη του κεντρικού κτιρίου στην Σπηλιάδου, ώστε να «μπλοκαριστεί» ο νόμος της τρικομματικής κυβέρνησης, περί απολύσεων.
Σε ψήφισμα που εξέδωσαν μεταξύ των άλλων καλούν τη Διοίκηση να μην συναινέσει σε καμία διαθεσιμότητα και να μην αποστείλει κανένα στοιχείο ή λίστα υπαλλήλων, βάζοντας βόμβα στην ήδη προβληματική λειτουργία της.
Επίσης καλούν τις τοπικές κοινωνίες να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων , μιας και η εφαρμοζόμενη πολιτική συγκυβέρνησης, ΕΕ, τρόικας οδηγεί σε εξόντωση τους μικροεπιχειρηματίες και τους εργαζομένους τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ με τη δρομολογούμενη υποβάθμιση της αυτοδιοίκησης μεταβιβάζονται τα βάρη σε όλη την κοινωνία.
Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, όσο και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηπείρου κ.κ. Γιώργος Ζιάκας και Κώστας Κωτσαντής. Σε κατάληψη των κτιρίων προχώρησαν και οι εργαζόμενοι στο ΤΕΙ Ηπείρου.


Δημ. Ραδιοφωνία
Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση