GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ «Αγίου Ανδρέα» και «Αποστολής»

Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταξύ του Διαπεριφερειακού Κοινωνικού Ιδ...


Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταξύ του Διαπεριφερειακού Κοινωνικού Ιδρύματος για τη συμβολή στην πνευματική και ηθική αναγέννηση της σύγχρονης κοινωνίας στις βάσεις της Ορθοδοξίας «Ίδρυμα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου» και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη από τον Α΄Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μιχαήλ Γιάκουσεφ και τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.
Στο Σύμφωνο προβλέπεται ότι τόσο το Ίδρυμα «Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου», όσο και η «Αποστολή» πρωταρχικό σκοπό θα έχουν την οικοδόμηση, την ενίσχυση και την ανάπτυξη των επαφών και των δεσμών με τους κοινωνικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς και άλλους οργανισμούς της Ρωσίας και της Ελλάδας.
Για την επίτευξη των στόχων αυτών θα οργανώνουν και θα ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με τα διεξαγόμενες από κοινού εκδηλώσεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Προηγουμένως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος υποδέχθηκε τον κ. Γιάκουσεφ, είχε συνομιλία μαζί του όπου τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία.
Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Απόστολος Ανδρέας και τον Πρόεδρο τουΒλαντιμίρΓιακούνιν για τη συνεργασία. Ελπίζουμε σε κοινές πρωτοβουλίες για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα ν΄ανακοινώσουμε τις κοινές μας δράσεις».
Ο κ. Γιάκουσεφ μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι: « το σύμφωνο φιλίας είναι το πρώτο βήμα συνεργασίας» και εξέφρασε την ελπίδα «να προχωρήσουμε μαζί σε μια δύσκολη περίοδο για τις δυο χώρες με πρώτο στόχο να στηρίξουμε την ορθοδοξία και τους ανθρώπους».
Χθες 28 Νοεμβρίου, κλιμάκιο του το Ιδρύματος «Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου», επισκέφθηκε τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», όπου έγινε παρουσίαση με οπτικοακουστικό υλικό των δράσεων της «Αποστολής» και αμέσως μετά επισκέφθηκαν την Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης της Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων στο Χαλάνδρι, όπου ο Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας παρέθεσε γεύμα στους επισκέπτες.
Φωτο: Χρ. Μπόνης
 Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ «Αγίου Ανδρέα» και «Αποστολής»

Πηγή:romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση