GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ: Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν καταστηματάρχης και πελάτισσα στους Αμπελόκηπους

Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν ιδιοκτήτρια καταστήματος κοσμημάτων και πελάτισσ...


Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν ιδιοκτήτρια καταστήματος κοσμημάτων και πελάτισσα πριν λίγο στην περιοχή των Αμπεληκήπων. Το σκηνικό ξεκίνησε από το κοσμηματοπωλείο, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και συνεχίστηκε... στο δρόμο! Οι δυο γυναίκες λογομάχησαν επειδή η πελάτισσα χρωστούμε στην ιδιοκτήτρια χρήματα τα οποία δεν μπορούσε να δώσει. Η καταστηματάρχης επέμενε να πάρει να χρήματά της και οι γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια. Ο καβγάς μεταφέρθηκε στο πεζοδρόμιο και περαστικοί προσπαθούσαν να χωρίσουν τις δύο κυρίες.

1 σχόλιο

  1. Αναμενόμενο!!

    Διαβάστε τι ζήτησε Αλβανίδα μάνα σε συνέλευση ελληνικού σχολείου
    Αλβανίδα μητέρα ζήτησε σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής Αγ. Πεντελεήμονα, όπου στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά, να πάρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες και να φύγουν από το σχολείο μια που αυτοί (οι Αλλοδαποί ) έχουν την πλειοψηφία !

    Η καταγγελία έγινε στην εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του «Τα πάντα ρει» .

    Σχόλιο : Σωστή η αλβανίδα...Μα και αριθμητικά να το δεις , πέρα από εθνικισμούς και τέτοιες μαλακίες , τι δουλειά έχουν 20 (είκοσι) ελληνάκια να εμποδίζουν τη πρόοδο σε 140 παιδάκια οικονομικών μεταναστών ;
    Άσε που πρέπει να κάνουν ελληνική γλώσσα, θρησκευτικά, ιστορία...

    Οι Έλληνες γονείς έπρεπε να το καταλάβουν μόνοι τους και να φύγουν, και να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση την δυστυχισμένη Αλβανίδα να τους το επισημαίνει... θα έλεγαν και απο τον Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση