GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Σύνοδο Κορυφής...

«Η πολιτική ανικανότητα των ηγετών της Ευρώπης να δώσουν μια βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη απάντηση στην κρίση γίνεται παραπάνω από ορα...

«Η πολιτική ανικανότητα των ηγετών της Ευρώπης να δώσουν μια βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη απάντηση στην κρίση γίνεται παραπάνω από ορατή, εξαιτίας της έκδηλης αδυναμίας τους να καταλήξουν σε έναν ισχυρό κοινοτικό προϋπολογισμό που να υπερβαίνει τις πολιτικές λιτότητας οι οποίες εξαθλιώνουν τους ευρωπαϊκούς λαούς και αποδομούν την Ευρώπη.
Η ελληνική κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από μια συνένοχη σιωπή στα κρίσιμα ζητήματα που ταλανίζουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και τη χώρα μας, και τα οποία δεν μπορούν να λυθούν με τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, της ύφεσης, της φτώχειας και της συρρίκνωσης της δημοκρατίας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.
Από τις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε νωρίτερα ότι «υπάρχει πρόοδος σε όλα τα μέτωπα».
Πηγή: left.gr

4 σχόλια


  1. Θα πάει στις ΗΠΑ ο Τσίπρας... για να πάρει γραμμή________

    Ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά...όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μεταβεί σύντομα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

    Μάλλον για να δυσφημίσει την Ελλάδα πάει το τσογλάνι Γιωργάκης Νο 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οργή του κόσμου με τα νέα μέτρα που συγκεκριμενοποιούνται κάθε μέρα είναι τεράστια. Τα ποσοστά του ΄Σύριζα, των Ανεξάρτητων Ελληνων και της Χ. Α θα αυξηθούν ή και θα διπλασιαστούν τους επόμενους μήνες. Τα 3 κόμματα μαζί , σε λίγο, δεν θα συγκεντρώνουν ούτε το 20% των πολιτών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΦΛΙΙΙΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
    ΑΕροψεκασμένε 10.01, τζάμπα εντελώς.

    Βραδυφλεγής βόμβα η Κ.Ο. των ΑΕροψεκασμένων για την προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Όσο εντείνονται οι δηλώσεις συνεργασίας τόσο αυξάνεται η μουρμούρα από βουλευτές που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και έχουν μεγαλώσει με τα ιδανικά της δεξιάς παράταξης και βλέπουν ότι οι "παρείσακτοι" επιδιώκουν συνεργασία με Τατσόπουλο, Κωνσταντοπούλου και τον μαοϊστή ..Ρινάλντι!

    Μάλιστα, από τα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο, κάποιοι σ’ αυτή την προσέγγιση θα βρουν «πάτημα» για να ανακοινώσουν την διαφοροποίησή τους από την γραμμή του κόμματος σε τέτοιες τακτικές, κάτι που ήδη έχει κάνει, σε ήπια μορφή, ο Κ. Μαρκόπουλος.

    Από την άλλη, στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επικρατεί το γνωστό αλαλούμ, μερικοί πιστεύουν στη γραμμή Τσίπρα «τα δίνουμε όλα, τα δεχόμαστε όλα, αρκεί να γίνουμε κυβέρνηση» και άλλοι δεν δέχονται με τίποτα μια τέτοια πολιτική αφομοίωση, ιδιαίτερα ενός κόμματος όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όπου κυριαρχούν οι "φασίστες".

    * Αν τα πράγματα δεν ήταν τραγικά για τη Χώρα θα λυνόταν το στομάχι μας απο μια τέτοια συνεργασία.

    Ε, ρε και να ήμουν απο μια πλευρά να παρακολουθώ σύσκεψη συνργασίας ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Μαριά με συμμετοχή Τατσόπουλου και Κουϊκ με ολίγη απο Χαϊκαλή και Σκουρλέτη και τι στον κόσμο.

    Το απόλυτο μπάχαλο που μπροστά του η πιο επιτυχημένη επιθεώρηση θα έμοιαζε με μελο.

    Δυστυχώς όμως ένα τέτοιο εγχείρημα θα ήταν η απόλυτη καταστροφή της Πατρίδας και δεν θα έμενε σε κανένα
    η διάθεση για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H βλαχομπαρόκ μαγκιά του Τατσόπουλου και η απάντηση του Subcomandante Marcos..

    Είναι Και Ο Subcomandante Marcos Αδελφή Ή Έχει Πηδήξει Το Μισό Μεξικό;

    Όταν πριν κάποια χρόνια οι εχθροί του σε μια πολύ χοντροκομμένη προσπάθεια να πλήξουν (!) την εικόνα του Κομαντάντε Μάρκος είχαν βγάλει τη φήμη ότι είναι «αδελφή», η απάντηση του ηγέτη των Ζαπατίστας ΔΕΝ ΗΤΑΝ ότι "ο Subcomantante έχει πηδήξει το μισό Μεξικό..

    Αντίθετα επέλεξε μια πολύ πιο πολιτική (κάποιοι την χαρακτήρισαν πολιτικάντικη βέβαια) δήλωση η οποία ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό τη δημοφιλία του κινήματος:

    «Ο Μάρκος είναι γκέι στο Σαν Φρανσίσκο, μαύρος στη Νότια Αφρική, ασιάτης στην Ευρώπη, αναρχικός στην Ισπανία, Παλαιστίνιος στο Ισραήλ, γύφτος στην Πολωνία, ειρηνιστής στη Βοσνία, Εβραίος στη Γερμανία, μια γυναίκα μόνη στο Μετρό τα ξημερώματα, με άλλα λόγια ο Κομαντάτε Μάρκος είμαστε εμείς, το πρόσωπο του κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου πάνω στον πλανήτη»



    Γιατί όπως θα λέγαμε κι εμείς:

    Άλλο πράγμα η αριστερά της επανάστασης και άλλο η αριστερά της διαχείρισης και των Media...

    Καλό ταξίδι με το ελικοπτέρο ... μαζέψετε και αλλά ΣΚΑΤΆ εκεί μέσα ΑΝΤΊ ΝΑ ΚΑΤΕΒΆΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΉ... ΚΟΙΤΆΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΝΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΥΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗΔΟΝΆΚΙ-ΤΟΝ ΒΟΡΙΡΗ-ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ-ΜΠΙΣΤΗ- ΣΤΟ ΜΕΚΑ-ΑΝΤΕΝΑ-ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση