GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια συμπλοκή στο Ηράκλειο με θύμα Πακιστανό....

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και κλοπή σημειώθηκε στην περιοχή της Μεσαράς ενώ οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν μετά από έρευνες να συ...

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και κλοπή σημειώθηκε στην περιοχή της Μεσαράς ενώ οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν μετά από έρευνες να συλλάβουν συνολικά 6 αλλοδαπούς για κλοπή, απειλή, παράνομη οπλοκατοχή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και σωματική βλάβη κατά περίπτωση.
Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελία ενός 34χρονου Πακιστανού ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 συμπατριώτες του μπήκαν μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Τυμπακίου και αφού τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν με τη χρήση ξύλινης ράβδου και μαχαιριού στη συνέχεια αποχώρησαν.
Λίγο αργότερα, ένας εκ των δραστών, ένας 23χρονος ομοεθνής του, επέστρεψε στην οικία του 34χρονου και αφαίρεσε από χώρο υπνοδωματίου, το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ.
Οι αστυνομικές αρχές έδρασαν άμεσα και συνέλαβαν τον 23χρονο για κλοπή, απειλή, παράνομη οπλοκατοχή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και σωματική βλάβη και πέντε συμπατριώτες του ηλικίας 16,22,24,25 και 28 ετών, για σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Σε βάρος των πέντε αλλοδαπών ηλικίας 16,22,23,25 και 28 ετών θα κινηθεί η διαδικασία της Διοικητικής απέλασης τους από την χώρα, καθώς στερούνται παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση