GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Στις παραλίες και το Νοέμβριο οι Κρητικοί!

Εικόνες του καλοκαιριού, σήμερα, στις πιο δημοφιλείς παραλίες του Ηρακλείου, αφού η παρατεταμένη καλοκαιρία σε συνδιασμό με τις όχ...


Εικόνες του καλοκαιριού, σήμερα, στις πιο δημοφιλείς παραλίες του Ηρακλείου, αφού η παρατεταμένη καλοκαιρία σε συνδιασμό με τις όχι ιδιαίτερα συνηθισμένες για την εποχή – ακόμα και για την Κρήτη – θερμοκρασίες, ξανάφεραν κόσμο στη Θάλασσα!
Κοκκίνη Χάνη, Κνωσός Beach, Αρίνα, Τομπρούκ, όπως αποτυπώνει και ο φωτογραφικός φακός του CRETALIVE γνώρισαν «πιένες«.
 ΦΩΤΟ: Στις παραλίες και το Νοέμβριο οι Κρητικοί!
Οι φίλοι της θάλασσας άδραξαν την ευκαιρία για λίγο ήλιο και μια όαση δροσιάς κι έδωσαν ζωή σε μέρη που υπό κανονικές συνθήκες θα βρίσκονταν σε χειμερία νάρκη.
Έτσι ξαναείδαμε στην παραλία ρακέτες, καρέκλες θαλάσσης, ακόμα και ομπρέλες που έφεραν μερικοί για να προστατευθούν από τις καυτές ακτίνες του ήλιου.
Και βέβαια … ακούστηκε ξανά το «βουητό» που δίνει χρώμα και ζωή, και που θυμίζει γιατί η Κρήτη μας ήταν και θα είναι ένας μικρός παράδεισος.
 ΦΩΤΟ: Στις παραλίες και το Νοέμβριο οι Κρητικοί!
Κι επειδή κανένα ρεπορτάζ δεν έχει αξία αν δεν το ζεις για να μπορείς να το περιγράψεις, γευτήκαμε τον… παράξενο καρπό να βουτήξουμε στις 4 Νοεμβρίου στη θάλασσα και πραγματικά μπορούμε να σας αποκαλύψουμε πως μια βουτιά στη θάλασσα το Νοέμβριο είναι κάτι παραπάνω από τέλεια!
ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση