GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Αγωνιζόμαστε για το καλύτερο για τη χώρα

«Αγωνιζόμαστε μαζί με τον πρωθυπουργό φυσικά για το καλύτερο για τη χώρα», επισήμανε από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατ...

«Αγωνιζόμαστε μαζί με τον πρωθυπουργό φυσικά για το καλύτερο για τη χώρα», επισήμανε από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.
Ερωτηθείς σχετικά με το πόσο δύσκολη η κατάσταση για την Ελλάδα στο λεγόμενο ΕΣΠΑ 2 για τα κοινοτικά κονδύλια τον επόμενο χρόνο, ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε ως «κρίσιμο και δύσκολο» το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ενώ παραδέχθηκε ότι «υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των 27 κρατών-μελών».
Και συμπλήρωσε: «Ξέρετε ότι το σημείο αφετηρίας για την Ελλάδα δεν είναι ευμενές. Βάση των υφισταμένων προτάσεων η Ελλάδα ξεκινάει τη διαπραγμάτευση με 11,2 δις ευρώ. Και φανταστείτε ότι υπάρχουν κάποιες χώρες της ΕΕ που επιθυμούν περαιτέρω μείωση του συνολικού προϋπολογισμού για την Ένωση. Τα επιχειρήματα μας είναι επιχειρήματα κοινής λογικής, πιστεύω πειστικά και αγωνιζόμαστε- μαζί με τον Πρωθυπουργό φυσικά- για το καλύτερο για τη χώρα.»

3 σχόλια

  1. Νέες περικοπές στις δαπάνες της Βουλής ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης!!!!!!!

    Ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε, ότι .... μειώνεται κατά 50% η αποζημίωση των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των Επιτροπών και συνεπώς η αποζημίωσή τους διαμορφώνεται στα 75 ευρώ από 150 ευρώ που ήταν το 2012.

    Επίσης μειώνονται κατά 35%, από 40%, οι αποδοχές των συνεργατών των βουλευτών.

    ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουλευτές:Υποκρίνονται ότι κάνουν περικοπές στους εαυτούς τους!

    Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζει τις αντοχές της η Βουλή παρουσιάζει ως… «επίτευγμα» όχι την κατάργηση της αποζημίωσης των βουλευτών για την «εργασία» τους στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές αλλά τη… μείωση της στα 75 ευρώ ανά συνεδρίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Χατζηδάκης: Αγωνιζόμαστε για το καλύτερο για τη χώρα"
    ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ τα τσεπωσεις σουργελο ,οπως τα τσεπωσες με το ξεπουλημα του οτε ;

    ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ,ΛΑΚΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ !
    ΑΧΡΗΣΤΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση