GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας σέρνουν σε ένα εκρηκτικό δίπολο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος Αν πριν μερικά χρόνια έλεγε κανείς πως μπορεί η Ελλάδα να ξαναγυρίσει ...


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Αν πριν μερικά χρόνια έλεγε κανείς πως μπορεί η Ελλάδα να ξαναγυρίσει στην εποχή του 1945, με τον αιματηρό εμφύλιο, θα τον περνούσαν για φαντασιόπληκτο και το λιγότερο, θα του έλεγαν πως είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Άλλωστε σήμερα δεν υπάρχουν ούτε κομμουνιστικά στρατόπεδα, ούτε φασιστικές δικτατορίες.
Σήμερα όμως το ενδεχόμενο αυτό προβάλει εφιαλτικό, καθώς όλες οι πολιτικές που ασκήθηκαν τα τελευταία χρόνια με μια ηγεσία την οποία το λιγότερο που θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς είναι ανίκανη ηγεσία παίζοντας τον ρόλο του νεκροθάφτη της
ελληνικής κοινωνίας, μας ρίχνουν στην φωτιά της εσωτερικής σύγκρουσης που θα κάψει ότι θα έχει απομείνει.
Μια τριάδα ανικάνων και τυφλωμένων, (σκόπιμα;), πολιτικών που είναι εκτός πραγματικότητας, ή όπως υποστηρίζουν κάποιοι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, τροφοδοτεί μια επικίνδυνη πόλωση. Η τριάδα αυτή ενισχύει την άνοδο από την μια του Σύριζα, που προβάλει σαν το κύριο αντιμνημονιακό κόμμα αλλά με ιδέες νεοταξικές, (και φιλοαμερικανικές;), και από την άλλη της Χρυσής Αυγής, που προβάλλει σαν ο μοναδικός προστάτης της ελληνικής καταπιεσμένης κοινωνίας, αλλά με ολοκληρωτικές μεθόδους και εμφυλιοπολεμικές προσδοκίες.
Η επικείμενη κατάρρευση της «Τριάδας της Τρόικας» θα έρθει είτε θέλουμε είτε όχι. Αυτό θα γίνει γιατί στηρίζουν την ύπαρξη τους σε ένα γρανιτένιο αδιέξοδο, καθώς αν εφάρμοσαν αυτά που ψήφισαν, θα είναι σαν να λένε στους Έλληνες, …πεθάνετε για να ζήσετε μέσα στο ευρώ. Η εξέλιξη αυτή θα φέρει εκρηκτικές καταστάσεις που ίσως ούτε την εποχή της μικρασιατικής καταστροφής δεν θα θυμίζουν.
Άραγε το έχουμε αυτό αντιληφθεί;
Άραγε έχουμε κατανοήσει που μας οδηγούν και που μας σέρνουν όλοι αυτοί οι «σωτήρες» μας;
Η εξαφάνιση όλων των πολιτικών φορέων που κυριάρχησαν στην μεταπολίτευση αφού πρόδωσαν ότι πρέσβευαν, αφού κατάκλεψαν και καταλήστευσαν το κράτος και στο τέλος συσσώρευσαν ερείπια, θα φέρει ένα καινούργιο πολωτικό πολιτικό πεδίο. Εκεί πλέον θα κυριαρχούν μόνο οι ακραίες ομάδες οι οποίες ή θα πρεσβεύουν αναχρονιστικές ιδέες ή θα εμφορούνται από εμφυλιοπολεμικό καταστροφικό μένος. Τότε είναι σίγουρο πως θα παραδώσουμε μόνοι μας τα κλειδιά της χώρας μας στους νεοοθωμανούς και στους στρατοκρατίες της άλλης πλευράς του Αιγαίου, που καιροφυλακτούν, (και μην έχετε αυταπάτες γι αυτό), να αρπάξουν την εθνική μας κυριαρχία.
Βρισκόμαστε στο παραπέντε, όχι της διάλυσης του κοινωνικού ιστού, αυτός έχει ήδη διαλυθεί, αλλά της ανάφλεξης που θα μας κάνει Λίβανο ή Συρία και τότε θα είναι πολύ αργά. Αν δεν ξεσηκωθούμε να διώξουμε όλους αυτούς τους υπαίτιους που θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, αν δεν ενωθούμε μπρος στον επικείμενο αφανισμό μας, μακριά από τις ακραίες αιματηρές σειρήνες, τότε δεν θα υπάρχει ούτε έθνος, ούτε εκκλησία, (η οποία λάμπει δια της αδιαφορίας της στην επερχομένη καταστροφή, αλήθεια, μήπως οι πνευματικοί μας πατέρες θεωρούν πως με ένα πιάτο φαΐ ξεμπέρδεψαν από τις ευθύνες τους;), ούτε τίποτα που θα θυμίζει πως εδώ κάποτε ζούσαν Έλληνες, χριστιανοί ορθόδοξοι, κληρονόμοι του μοναδικού στην παγκόσμια ιστορία πολιτισμού.
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

3 σχόλια

  1. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη. Και θα φανεί και σήμερα όπου η συμμετοχή στη πορεία του Πολυτεχνείου σε 1 ώρα θα είναι μεγαλύτερη. Κανονικά, όμως, θα έπρεπε να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι, άνεργοι, απελπισμενοι και αγανακτισμένοι. Ολοι θα έπρεπε να κατεβούμε στο κέντρο της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.Οσο καθόμαστε στα σπίτια μας, τόσο αυτοί θα αποθρασύνονται, μαζί με τα ελάχιστα ανθρωπάκια που βρίσκονται γύρω τους. Η οργή των φοιτητών και εργαζομένων κατά της ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, νεολαίας ΔΗΜΑΡ και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων είναι πρωτοφανής. Κανένας που στηρίζει αυτό το σάπιο καθεστώς δεν είναι στο απυρόβλητο ! Όλοι στους δρόμους έξω από το Πολυτεχνείο και για όλο το Σαββατοκύριακο ! Όπως τότε το 1973!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γκαφα του Τσιπρα που ακυρωσε το Πολυτεχνειο...!

    Οι απόψεις της Χρυσής Αυγής για το Πολυτεχνείο είναι γνωστές και κανείς δεν περίμενε από το κόμμα του Μιχαλολιάκου να εξυμνήσει την γενιά αυτή και τον ρόλο της και να παραδεχτεί ότι υπήρξαν νεκροί...
    Ο Τσίπρας όμως;
    Περίμενε κανείς από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει -άθελα του προφανώς- τέτοια προβοκάτσια εναντίον των συντρόφων του;

    Και εξηγούμαστε. Η αναφορά σε αμερικανικό μάλιστα μέσο του Αλέξη Τσίπρα πως...ο ίδιος λέει, ό,τι εφαρμόζει ήδη ο Ομπάμα, χτύπησε σαν κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο των αριστεριστών!
    Τους γκρέμισε το όνειρο λίγες μόνο ημέρες πριν την γιορτή του Πολυτεχνείου και την μεγάλη πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία.

    Πως θα κάνουν πορεία οι σύντροφοι όταν ο αρχηγός τους κάνει τέτοιο φιλοαμερικανικό παραλήρημα; Όταν κλείνει το μάτι στον πλανητάρχη που στο μυαλό τους είναι διαχρονικά το "απόλυτο κακό";

    Με λίγα λόγια ο cool Αλέξης έκανε τέτοια ζημιά φέτος στο Πολυτεχνείο που το φυσάνε και δεν κρυώνει...

    Ποιος τρίβει τα χέρια του από αυτή την γκάφα του Τσίπρα;
    Μα φυσικά το ΚΚΕ, που έχει πλέον και όχι άδικα, το πάτημα να λέει ότι είναι η γνήσια αντιαμερικανική και αντιιμπεριαλιστική δύναμη στην Ελλάδα, καθώς ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η βουλιμία για εξουσία τον οδηγεί στην μία γκάφα μετά την άλλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ελληνικός λαός δεν θα διαπράξει το ίδιο σφάλμα όσο και αν αυτα τα καθαρματα ωθούν τοκοσμο στον διχασμό μεσω του διαίρει και βασίλευε. Δεν θα τους γίνει η χάρη η αντιπαλότητα πλέον ειναι οι πολιτικοί και ο λαός η Ελλάδα η πατρίδα.
    Αν ακομα καποιοι δοτοι κουκουλοφοροι απογονοι μπασταρδων και καταδοτων πυροδοτούν τετοιου ειδους κλίμα θα πάνε και αυτοι μαζι με τα κοπρόσκυλα πολιτικούς για το αναλογο ξεσκισμα.
    Σημερα στην πατρίδα μας δεν υπαρχουν πολιτικες ταμπέλες υπάρχουν δοσιλογοι νενεκοι τσογλάνια χωρις καμια ιδεολογία απεναντι σε ενα λαό που ακόμα τους ανέχεται.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΈΜΟΥΝ προσπαθουν να διαβαλουν και να διασπάσουν το προβλημα τους είναι όμως ότι ειναι μειοψηφία και η πλειοψηφία θα τους περιποιηθεί καταλληλα.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ αυτοι που παζαρευουν θα κρεμονται σαν αδεια σακκια από τις κρεμαλες και με τα μυαλα χυμενα.
    Απευθυνομενος προς ολη την τσογλαναρια που κυβερναει το μονο που μπορω να τους πω οτι πλέον δεν παιζουν με την φωτια ειναι ηδη μεσα.
    Θα το καταλαβουν πολύ συντομα και αυτοί που στηρίζουν αυτο το σαπιο διεφθαρμενο και ξεφτιλισμενο συστημα.
    Βρωμιαρηδες δεν σας χωρανε όλους τα ελικοπτερα δεν θα την κανει κανεις με ελαφρα πηδηματακια ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ 40 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση