GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

CDU: Δεν μπορεί να εγκριθεί η συμφωνία αν ανοίγει το δρόμο για κούρεμα

Το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα δεν μπορεί να εγκριθεί αυτή την εβδομάδα αν οι βουλευτές αποφασίσουν ότι μπορεί να ανοίγει το δρόμο γ...


Το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα δεν μπορεί να εγκριθεί αυτή την εβδομάδα αν οι βουλευτές αποφασίσουν ότι μπορεί να ανοίγει το δρόμο για μελλοντικές απώλειες σε κυβερνητικά δάνεια προς την Αθήνα, δήλωσε ο Μίκαελ Μέιστερ, των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της Άνγκελα Μέρκελ.
Ο Μέιστερ δήλωσε ότι περιμένει από την κυβέρνηση να εξηγήσει όλες τις πλευρές της συμφωνίας για την Ελλάδα που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα, συμπεριλαμβανομένης μιας υπόσχεσης για πρόσθετα βήματα για μείωση του ελληνικού χρέους μελλοντικά, κάτι που σημαίνει ότι κάποια στιγμή οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μπορεί να πρέπει να αποδεχθούν απώλειες στα δάνειά τους προς την Ελλάδα.
Σχολιάζοντας τα σενάρια περί κουρέματος, ο Μέιστερ δήλωσε:
«Δεν βλέπω να είναι κομμάτι αυτής της συμφωνίας, κούρεμα στο δημόσιο τομέα. Αν ήταν αυτή η περίπτωση τότε θα έπρεπε να αποφασίσει το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο να μην εγκρίνει την επόμενη δόση»
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

2 σχόλια

  1. Σοκ-Σε ειδικό λογαριασμό τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και το 30% κάθε υπέρβασης του πρωτογενούς πλεονάσματος...

    Όσο περνάνε οι ώρες και έρχονται στην επιφάνεια οι λεπτομέρειες της συμφωνίας τόσο πιο συναρπαστικό γίνεται το θρίλερ που μας περιμένει.

    Διαβάζουμε λοιπόν ότι το Eurogroup οριστικοποίησε και την νέα επιτροπεία.

    Αναφέρεται στα «νέα μέσα για τη βελτίωση της εφαρμογής του προγράμματος, ιδίως μέσω των μηχανισμών διόρθωσης για τη διασφάλιση της επίτευξης των δημοσιονομικών» και στον ειδικό λογαριασμό για την εξυπηρέτηση του χρέους στον οποίο η Ελλάδα θα μεταφέρει όλα τα έσοδα ιδιωτικοποιήσεων, αλλά ...
    «και το 30% κάθε υπέρβασης του πρωτογενούς πλεονάσματος !!!!!!!!!!!!!!!!!».

    Αναφέρεται επίσης ότι «η Ελλάδα θα αυξήσει επίσης τη διαφάνεια και θα παρέχει πλήρεις εκ των προτέρων και εκ των υστέρων πληροφορίες στο EFSF για κάθε ξεχωριστή συναλλαγή από τον λογαριασμό!!!!!!!!!».


    Επείγον αύριο να κλήση η ΒΟΥΛΉ ώστε να μυοθουνε τα έξοδα ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΡΧΙΣΤΟΙ ...ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΤΏΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ {{[ΣΥΜΜΑΧΟΎΣ ΜΑΣ }} ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα πάνε τα 3,5 δισ ευρώ από τη δόση μαμούι ; (τα άλλα πάνε στις τράπεζες και στους τόκους δανείων= τοκογλύφους ). Εσύ,ελληνικέ λαέ, θα πάρεις τα ... τρια των Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη. Γιατί δεν βγαίνεις να πανηγυρίσεις για τη δόση ; Του χρόνου που θα πληρώσεις τριπλάσιες φόρους, έχοντας χάσει άλλο ένα 20% των εισοδημάτων σου, θα πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί μας έσωσαν πάλι ! Άντε να κουνήσεις τα σημαιάκια της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ! Μακάκας ήσουν, μακάκα σε θεωρούν, μακάκας θα μείνεις !

    Πληροφορίες από του υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι από τους πρώτους που θα πάρουν μέρος από αυτά που τους χρωστάει το Δημόσιο είναι:

    Οι προμηθευτές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Εταιρείες πετρελαιοειδών που προμηθεύουν με καύσιμα αστικές συγκοινωνίες και Ένοπλες Δυνάμεις.
    Προμηθευτές φαρμάκων σε κρατικά νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, κ.λπ.
    Εισαγωγείς ιατρικών εργαλείων και αναλωσίμων ειδών σε νοσοκομεία.
    Κατασκευαστές οδικών έργων που έχουν «παγώσει» κάθε εργασία τα δύο τελευταία χρόνια.
    Επιστροφές φόρων σε ιδιώτες από τους οποίους αποδεδειγμένα έχει παρακρατηθεί παράνομα φόρος.
    Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) στα οποία χρωστάει το κράτος μεγάλα ποσά από το 2008 έως το 2009 για διαφημιστικές καταχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση