GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι προτεραιότητες της επόμενης ημέρας του Eurogroup

Κομβικής σημασίας νίκη θεωρεί το Μέγαρο Μαξίμου την χθεσινή απόφαση του Eurogroup κρατά όμως χαμηλούς τόνους καθώς όπως επισημαίνει κορυ...

Κομβικής σημασίας νίκη θεωρεί το Μέγαρο Μαξίμου την χθεσινή απόφαση του Eurogroup κρατά όμως χαμηλούς τόνους καθώς όπως επισημαίνει κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος «τα δύσκολα τώρα αρχίζουν».
Πράγματι η κυβέρνηση συνασπισμού θα πρέπει να διατηρήσει τη συνοχή της στη πορεία εφαρμογής της νέας απόφασης, να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις που όρισαν οι δανειστές, να εφαρμόσει τους όρους και τα νέα μέτρα και παράλληλα να διατηρήσει την κοινωνική ειρήνη και συνοχή προβάλλοντας το όραμα του 2020…
Σε αυτό το όραμα θα αναφερθεί ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα που θα απευθύνει στον ελληνικό λαό το απόγευμα μιλώντας για «μια νέα ημέρα που δεν θα είναι εύκολη αλλά θα είναι ελπιδοφόρα».
Αύριο στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβούλιο ο Α. Σαμαράς θα θέσει επί τάπητος τις νέες προτεραιότητες και θα ζητήσει από τους υπουργούς του μέσα στην εβδομάδα οριστικά χρονοδιαγράμματα ενώ θα ανακοινώσει την ίδρυση ειδικού γραφείου παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου με έδρα το Μαξίμου.
Όσο για τον θρυλούμενο ανασχηματισμό και τις φήμες ότι ενδέχεται να γίνει και εντός της εβδομάδας, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού βεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοια σκέψη αφήνοντας να εννοηθεί ότι μια αναδόμηση της κυβέρνησης είναι πιθανή αφού ολοκληρωθεί η επαναγορά των ομολόγων και ληφθεί το πρώτο μεγάλο ποσό της δόσης.
Ουσιαστικά δείχνουν ανασχηματισμό μετά το νέο έτος ή ακόμα μακρύτερα, τον Μάρτιο με την καταβολή και των υπόλοιπων τμημάτων της δόσης.

4 σχόλια

  1. ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ...ΚΩΛΟ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚΟΙ-ΔΥΜΑΡΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί εσύ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΤΙ περίμενες δηλαδή !!!!!!!!!

    Σήμερα με ένα κουμπί
    να γινεις ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ-ΩΡΑΙΟΣ-ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ
    ΓΑΜΙΑΣ !!!

    αφού ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥ στην ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΕΤΙΝΕ ?

    ανεγκέφαλο ζώωωωωωωωοοοοοοοοοοο
    άντε ξέρασε αλλού την σπασμένη χολή σου, το σκασμένο παχύ σου έντερο
    και την εγκεφαλική ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ
    αφού (ούτε πραγματική δεν μπορείς, ανίκανο, ζώο του κερατά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΓΛΥΦΤΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που θα πάνε τα 3,5 δισ ευρώ από τη δόση μαμούι ; (τα άλλα πάνε στις τράπεζες και στους τόκους δανείων= τοκογλύφους ). Εσύ,ελληνικέ λαέ, θα πάρεις τα ... τρια των Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη. Γιατί δεν βγαίνεις να πανηγυρίσεις για τη δόση ; Του χρόνου που θα πληρώσεις τριπλάσιες φόρους, έχοντας χάσει άλλο ένα 20% των εισοδημάτων σου, θα πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί μας έσωσαν πάλι ! Άντε να κουνήσεις τα σημαιάκια της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ! Μακάκας ήσουν, μακάκα σε θεωρούν, μακάκας θα μείνεις !

    Πληροφορίες από του υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι από τους πρώτους που θα πάρουν μέρος από αυτά που τους χρωστάει το Δημόσιο είναι:

    Οι προμηθευτές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Εταιρείες πετρελαιοειδών που προμηθεύουν με καύσιμα αστικές συγκοινωνίες και Ένοπλες Δυνάμεις.
    Προμηθευτές φαρμάκων σε κρατικά νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, κ.λπ.
    Εισαγωγείς ιατρικών εργαλείων και αναλωσίμων ειδών σε νοσοκομεία.
    Κατασκευαστές οδικών έργων που έχουν «παγώσει» κάθε εργασία τα δύο τελευταία χρόνια.
    Επιστροφές φόρων σε ιδιώτες από τους οποίους αποδεδειγμένα έχει παρακρατηθεί παράνομα φόρος.
    Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) στα οποία χρωστάει το κράτος μεγάλα ποσά από το 2008 έως το 2009 για διαφημιστικές καταχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση