GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Herbie επέστρεψε σε μοντέρνο «σώμα»

Ο Herbie το αυτοκίνητο που εμφανιζόταν σε διάφορες παραγωγές της Disney, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με ανανεωμένο «σώμα»: μια ειδική...

Ο Herbie το αυτοκίνητο που εμφανιζόταν σε διάφορες παραγωγές της Disney, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με ανανεωμένο «σώμα»: μια ειδική έκδοση του Volkswagen Beetle, ειδικά για την ισπανική αγορά.
Η έκδοση ξεχωρίζει με τη κόκκινες και μπλε γραμμές στο λευκό αμάξωμα, ενώ φέρει και τον αριθμό «53» στο αμάξωμα. Επιπλέον, οι 17 ιντσών ζάντες έχουν τον απαραίτητο ρετρό σχεδιασμό.
Ανάλογα διακριτικά, θα υπάρχουν και στο σαλόνι του οχήματος, το οποίο θα διαθέτει και έξτρα εξοπλισμό. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει, φανερώνοντας ότι προορίζεται για την ισπανική αγορά, η λέξη «Escarabajo» αντί για «Beetle».
 Ο Herbie επέστρεψε σε μοντέρνο «σώμα»
Τον μοντέρνο «Herbie» θα κινεί είτε ο TSI 1,2 λίτρων με 105 ίππους, είτε ο TDI 1,6 και 2,0 λίτρων με 105 και 140 ίππους αντίστοιχα.
 Ο Herbie επέστρεψε σε μοντέρνο «σώμα»
 Ο Herbie επέστρεψε σε μοντέρνο «σώμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση