GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίεργο σφάλμα στην τελευταία έκδοση του Jelly Bean

Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android, με το όνομα «Jelly Bean» κυκλοφόρησε και επίσημα μαζί με το Nexus 4, το πρώτο smartphone ...

Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android, με το όνομα «Jelly Bean» κυκλοφόρησε και επίσημα μαζί με το Nexus 4, το πρώτο smartphone της αμερικάνικης εταιρείας. Τα πρώτα σχόλια ήταν αρκετά ενθαρρυντικά, ακόμα και προτού η αναβάθμιση γίνει διαθέσιμη και σε άλλες συσκευές, φαίνεται όμως πως μια πρόσφατη ενημέρωση της εταιρείας προκάλεσε ένα αρκετά περίεργο «bug».
Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εμφανίζεται στην εφαρμογή «People», η οποία συγκεντρώνει και προβάλλει σημαντικές πληροφορίες για τις επαφές, όπως γενέθλια και υπενθυμίσεις, από τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία είναι μέλος ο χρήστης.
Στο τελευταίο update του λειτουργικού που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, από το ημερολόγιο της εφαρμογής αυτής λείπει ένας ολόκληρος μήνας, ο Δεκέμβριος, ενώ η παράλειψη δεν παρατηρείται μόνο στο 2012 αλλά σε όλες τις χρονιές.
 Περίεργο σφάλμα στην τελευταία έκδοση του Jelly Bean
Το ημερολόγιο της εφαρμογής πηγαίνει κατευθείαν από το Νοέμβριο στον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς, πράγμα που σημαίνει πως σημαντικά γεγονότα του μήνα, όπως γενέθλια και επέτειοι καθώς και οι αντίστοιχες ειδοποιήσεις τους δεν εμφανίζονται καν.
Η Google δήλωσε πως γνωρίζει το πρόβλημα, δεν ανέφερε όμως πότε θα κυκλοφορήσει η διορθωτική αναβάθμιση.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση