GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κάναμε εύκολη τη ζωή της Red Bull»

Την πεποίθηση ότι η McLaren έκανε εύκολη τη ζωή των πιλότων της Red Bull στο γκραν πρι της Ινδίας εξέφρασε ο Μάρτιν Γουίτμαρς. Το αφεν...

Την πεποίθηση ότι η McLaren έκανε εύκολη τη ζωή των πιλότων της Red Bull στο γκραν πρι της Ινδίας εξέφρασε ο Μάρτιν Γουίτμαρς.
Το αφεντικό της βρετανικής ομάδας τόνισε πως θα μπορούσαν να έχουν πιέσει περισσότερο στην εκκίνηση του γκραν πρι τους «κόκκινους ταύρους», ενώ επισήμανε πως το μόνο που θέλουν πλέον είναι να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.
«Έχουν ένα γρήγορο μονοθέσιο και έναν πιλότο, ο οποίος είναι συνεπής. Αλλά εμείς τους κάναμε πολύ εύκολη τη ζωή. Στο γκραν πρι της Ινδίας, για παράδειγμα, έπρεπε να τον δυσκολέψουμε περισσότερο στην εκκίνηση.
Ωστόσο, δεν ήμασταν σε θέση να το κάνουμε αυτό», ήταν τα λόγια του αφεντικού της βρετανικής ομάδας, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Σίγουρα, είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα των Κατασκευαστών. Δεν είχαμε καλή απόδοση στην Ινδία, ήμασταν γρήγοροι προς το τέλος, παρά το γεγονός ότι στην αρχή δεν είχαμε ταχύτητα.
Θέλουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να έχουμε πάρει την καρό σημαία. Μόνο σε αυτό μπορούμε να επικεντρωθούμε πλέον», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση