GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάν’το όπως η Red Bull...

Την πεποίθηση ότι η Mercedes πρέπει να μιμηθεί τη Red Bull αν θέλει να γίνει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικεί τον Παγκόσμιο τίτλ...

Την πεποίθηση ότι η Mercedes πρέπει να μιμηθεί τη Red Bull αν θέλει να γίνει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικεί τον Παγκόσμιο τίτλο στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.
Ο Βρετανός πιλότος από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Mercedes, με την ομάδα ωστόσο να τονίζει πως πολύ δύσκολα θα δώσει στον Χάμιλτον ένα μονοθέσιο με το οποίο θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
«Η Red Bull χρειάστηκε πέντε χρόνια για να πάρε το πρωτάθλημα, συνεπώς εμείς μπορούμε να το κάνουμε πιο γρήγορα. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Η Red Bull είναι το σημείο αναφοράς για κάθε ομάδα», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Η Red Bull θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη ομάδα τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν. Έχουν μία πολύ δυνατή ομάδα και ο Σεμπάστιαν κάνει πολύ καλή δουλειά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση