GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Tech Open η ΜΕΓΑ

Ελληνικό παλμό στην καινοτομία στο χώρο των προϊόντων ατομικής υγιεινής, με αγαπημένα προϊόντα όπως οι σερβιέτες EveryDay Sensitive, τα ...


Ελληνικό παλμό στην καινοτομία στο χώρο των προϊόντων ατομικής υγιεινής, με αγαπημένα προϊόντα όπως οι σερβιέτες EveryDay Sensitive, τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton, οι πάνες Babylino Sensitive, με μοναδικό σχεδιασμό στην κατηγορία τους, δίνει η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΜΕΓΑ στον 2ο όροφο του The Mall Athens είχαν την ευκαρία ως τις 3 Νοεμβρίου να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική της ταυτότητα και να μάθουν για τα νέα καινοτόμα προϊόντα της, που συνδυάζουν ιδανικά υψηλή προστασία και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα.
Παράλληλα, μπόρεσαν να πλοηγηθούν στην οθόνη touch screen και να πληροφορηθούν για την έμπρακτη προσφορά της στην ελληνική οικογένεια και τα επενδυτικά της προγράμματα για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.




Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση