GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πιο δημοφιλές Tweet στην ιστορία του Twitter η φωτογραφία του Ομπάμα μετά τη νίκη του!

Με έξαλλους πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν τα νέα της επανεκλογής οι οπαδοί του Μπάρακ Ομπάμα ενώ το Empire State Building στη Νέα Υόρκη,...

Με έξαλλους πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν τα νέα της επανεκλογής οι οπαδοί του Μπάρακ Ομπάμα ενώ το Empire State Building στη Νέα Υόρκη, "βάφτηκε" μπλε, στο χρώμα των Δημοκρατικών.
Ποτέ μετά τη δεκαετία του ΄30 δεν επανεξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ με ποσοστό ανεργίας άνω του 7,2%. Μόνον ένας δημοκρατικός πρόεδρος έκανε δύο προεδρικές θητείες μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Μπιλ Κλίντον.
"Αυτό έγινε χάρη σε σας. Σας ευχαριστώ", ήταν το μήνυμα του ίδιου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Στο λογαριασμό αναρτήθηκε επίσης φωτογραφία του Αμερικανού προέδρου αγκαλιά με τη σύζυγό του, Μισέλ, με τη λεζάντα "τέσσερα χρόνια ακόμα". Πρόκειται για το πιο δημοφιλές tweet στην ιστορία του Twitter με 408.000 Retweets.
H ημέρα των αμερικανικών εκλογών ήταν άλλωστε η πιο "παραγωγική" για το twitter, με τουλάχιστον 20 εκατομμύρια tweets.
Τα διεθνή ΜΜΕ επιβεβαίωσαν τη νίκη του Αμερικανού προέδρου έναντι του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, Μιτ Ρόμνεϊ, μετά την επικράτησή του στο Οχάιο, που του έδωσε 274 εκλέκτορες, εξασφαλίζοντας την επανεκλογή του. Ο Μπαράκ Ομπάμα επικράτησε τελικώς με πάνω από 303 εκλέκτορες έναντι 203 του Ρόμνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση