GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός εαυτού ο Κασιδιάρης! Λέει σε αστυνομικό "Θα έχεις νεκρούς"! (VIDEO)

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης εκτός εαυτού υπόσχεται νεκρούς ζητώντας από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στη Χε...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης εκτός εαυτού υπόσχεται νεκρούς ζητώντας από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στη Χερσόνησο της Κρήτης να απωθήσει τους διαδηλωτές ενάντια στη Χρυσή Αυγή.
Εκτός εαυτού ο βουλευτής του Κοινοβουλίου ζητάει από τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ να ανοίξει το φραγμό για να πλησιάσει στην ομάδα των διαδηλωτών που φωνάζει συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούγεται στο βίντεο (1:36) του cretalive.gr να λέει "Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς"!
Στη συνέχεια απειλεί τους αστυνομικούς με μήνυση «Για παράβαση καθήκοντος» και λέει χαρακτηριστικά: "Έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;".

9 σχόλια

  1. TO ΣKHNIKO ΑΥΤΟ MOY ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ .ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΣΤΝΟΜΙΚΩΝ ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ [ΤΥΧΑΙΟ ] ΣΕ ΣΤΥΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΡΩΤΩ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΚΑΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΝΑΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θράσος να μιλάει για αντισυγκεντρώσεις η Χρυσή Αυγή που οργάνωνε αντισυγκεντρώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα! Μιλάνε οι παρακρατικοί φασίστες, απόγονοι των Γιοσμάδων, Κοτζαμάνηδων και των Καπελόνηδων της "Καρφίτσας" , που οδήγησαν στη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963 στη Θεσσαλονίκη.
    Αυτό βέβαια δεν νομιμοποιεί κανένα προοδευτικό και ιδίως αριστερό, να οργανώνει αντισυγκεντρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oταν δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε σε αυτην την χωρα “τσουπ” πεταμε και καποιο θεμα σχετικα με την ΕΛ.ΑΣ.

    Δεν ειπε κανεις πχ κατι για τα αρχαια και τις συλληψεις σχετικα με την Ολυμπια , αλλα παλι εχουμε την γνωστη “κακη” και “μοχθηρη” ΕΛ.ΑΣ.

    Να παιρνουμε την δοση αυριο λεω εγω , και να αφησουμε επιτελους την Αστυνομια να κανει την δουλεια της σε αυτη τη χωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O MHTΣΟΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ .ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΕΣ ΡΕΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10/36 ΠOSA ARXAIA KOSMOYN ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ.ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΙΔΙΩΝ .ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΙΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥΣ.

    ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΛΕΥΜΑ ΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 50 ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΞΟΡΙΩΝ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΚ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΥΑΛΟΧΥΜΕΝΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΣΚΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΕΙς ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ, Κ Ο Υ Ρ Α Δ Ο Μ Α Γ Κ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥΝΓΚ ΟΥΝΓΚ..Η «Χρυσή Αυγή» είναι κατά των ρουσφετιών και του κομματικού κράτους ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Περίπου 35 μέρες μετά τις εκλογές του Ιουνίου, ο Βουλευτής Σερρών της «Χρυσής Αυγής», Νικήτας Σιώης παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα για «προσωπικούς λόγους». Αντικαταστάθηκε από τον επιλαχόντα, επίσης του Ν. Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Τίποτα μεμπτό ως εδώ.

    Ωστόσο λίγες μέρες μετά συντελέστηκε η «Αποκάλυψη του Ιωάννη». Ο Σιώης διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος της Βουλής (μαζί με ένα μάτσο άλλους Χρυσαυγίτες), ενώ ο Ματθαιόπουλος αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο αλλά ο φίλος (αγγλιστί boyfriend) της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου.
    ...................................

    Η Χρυσή Αυγή πιστεύει στον Χριστιανισμό;

    Γράφει ο Νικος Μιχαλολιάκος, προλογίζοντας βιβλίο άλλου συγγραφέα: «Εκείνο όμως το οποίον προσωπικώς περισσότερο τιμώ εις το «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» είναι η Πνευματική Τόλμη και η Ιδεολογική Συνέπεια. Η Πνευματική Τόλμη ενός νέου ανθρώπου να μην υπολογίζη τον σκοταδισμόν είκοσι αιώνων και να τολμά αναφοράς εις τους παλαιούς απωλεσθέντας παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας, τα οποία με την Βούλησίν μας θα γίνουν πραγματικότης».

    O ίδιος ο Μιχαλολιάκος, πολυγραφότατος όντας, έχει γράψει και το ποίημα «Χρύση Αυγή»
    «Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου.
    Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.
    Γιατί το τόλμησα κι εγώ το πώς να το ρωτήσω;
    Γίνεται να ναι δίκαιος ο δημιουργός της πλάσης;»
    ..................................
    Αν η «Χρυσή Αυγή» γίνει κυβέρνηση θα διώξει τους μετανάστες; ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

    ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΛΈΝΕ ... ΖΉΤΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΊ ...ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΆΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΊΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ..

    ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟΥΣ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ .. ΚΟΡΌΙΔΑ

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PYHHTXVqx
    N4

    Οι Anonymous




    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. 26 Νοε 2012 2:22:00 π.μ. ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣ

    χεχεχεχε...ναι, γιατί οι αλβανοί και οι γεωργιανοί έχουνε καλάσνικοφ, οπότε πού να κοπιάσουν οι κότες οι χρυσαυγουλίτες να τους κάνουν μαγκιά;

    Σε κανέναν κοκαλιάρη πακιστανό ξέρουν μόνο να πάνε 50 εναντίον ενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση