GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντενίση: "Δεν θα μας φάνε 10 Γερμανοί"

Ντενίση: "Δεν θα μας φάνε 10 Γερμανοί" Το 2012 για τη Μιμή Ντενίση ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η αναμονή για την θεατρική παράστ...

Ντενίση: "Δεν θα μας φάνε 10 Γερμανοί"

Το 2012 για τη Μιμή Ντενίση ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η αναμονή για την θεατρική παράσταση " Μαμά, που πας;" με την Ολυμπία Δουκάκη, επισκιάστηκε από το ατύχημα που είχε στην Κύπρο και η παράσταση αναβλήθηκε.
Εκείνη, όμως, δεν το έβαλε κάτω! Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν και η παράσταση έγινε στις 14 Δεκεμβρίου στο Κρατικό Θέατρο της Κύπρου, με πλήθος διασήμων να δίνουν το "παρών".
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό " Madame Figaro" αποκάλυψε τα σχέδιά της για το ταξίδι της στην Αμερική αλλά και για την αισιοδοξία που πρέπει να έχουμε.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Λέει: " Τον Μάιο θα πάω στην Αμερική. Ετοιμάζουμε με την Ολυμπία ένα πολύ σημαντικό έργο. Αφορά στην ωραία εποχή της Σμύρνης, μέχρι την καταστροφή από ένα βιβλίο αμερικανικό που μου είχε φέρει. Έχω ήδη κάνει το στόρι, γιατί προορίζεται για την αμερικανική τηλεόραση και στη συνέχεια ελπίζουμε να το κάνουμε και στο θέατρο μαζί".
Η Ελλάδα βρίσκεται στο έλεος της κρίσης. Η Μιμή Ντενίση μπορεί να είναι αισιόδοξη; Η ίδια δίνει την απάντηση...
" Είμαι πάντα αισιόδοξη και προχωρώ μπροστά παρά την κρίση. Δεν μπορεί να αλλάξουμε ούτε τα πιστεύω μας ούτε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Δεν μπορώ τη μιζέρια. Εγώ κάνω την προσπάθειά μου και βάζω μπροστά κάτι που πιστεύω πολύ. Μια καινούργια σχολή στην Κύπρο που με ευχαριστεί και μια καινούργια παράσταση. Αυτό είναι ζωή. Και αν χάσω κάποια χρήματα, εντάξει, δεν θα ψωνίσουμε τα επόμενα δύο χρόνια. Το να μείνεις, όμως, να λιμνάζεις και να λες χάλια πάει η Ελλάδα και η Κύπρος, ε κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί και αυτό. Δεν θα χαθούμε. Δεν πιστεύω ότι θα μας φάνε δέκα Γερμανοί".

Πηγή: madame figaro



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση