GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑΙΠΕΔ: «Ωριμα» για αξιοποίηση 26 ακίνητα στην Ηλεία

«Το ΤΑΙΠΕΔ προτίθεται να προχωρήσει στην αξιοποίηση ακινήτων που έχουν προεπιλεγεί στο Ν. Ηλείας, εφόσον ολοκληρωθούν επιτυχώς οι τεχνικ...


«Το ΤΑΙΠΕΔ προτίθεται να προχωρήσει στην αξιοποίηση ακινήτων που έχουν προεπιλεγεί στο Ν. Ηλείας, εφόσον ολοκληρωθούν επιτυχώς οι τεχνικές και νομικές αναλύσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη», αναφέρεται σε έγγραφο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Τάκης Αθανασόπουλος.
Ερώτηση σχετικά με τις πρωτοβουλίες του ΤΑΙΠΕΔ για τα ακίνητα του Ν. Ηλείας είχε καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Ιωάννης Κουτσούκος και όπως αναφέρεται σε έγγραφη απάντηση του ΤΑΙΠΕΔ, «στη βάση δεδομένων των δημοσίων ακινήτων, που έχει καταρτίσει το Ταμείο, βρίσκονται καταγεγραμμένα 2195 ακίνητα. Από αυτά τα ακίνητα, προέκυψε ότι 26 φαίνονται «ώριμα» για αξιοποίηση, εφόσον ολοκληρωθεί ο αναλυτικός τεχνικός και νομικός έλεγχος χωρίς προβλήματα».
Αναφέρεται, επίσης, ότι «110 ακίνητα επιλέχθηκαν για περαιτέρω διερεύνηση για αξιοποίηση σε μεταγενέστερο χρόνο».
Τέλος, διαπιστώθηκε πλήθος καταπατήσεων σε δημόσια ακίνητα του Ν. Ηλείας, συνολικής έκτασης άνω των 3.500 στρεμμάτων, για τις οποίες ενημερώθηκε η αρμόδια Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση