GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο 41% το κόμμα της Μέρκελ

Στο 41% το κόμμα της Μέρκελ Στο υψηλότερο δημοσκοπικό επίπεδο από το 2006, βρίσκεται το κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με τα αποτελέ...

Στο 41% το κόμμα της Μέρκελ

Στο υψηλότερο δημοσκοπικό επίπεδο από το 2006, βρίσκεται το κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Forsa για λογαριασμό του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου RTL και του περιοδικου Stern, οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες (CDU),  αγγίζουν το ποσοστό του 41%.
Αντιθέτως, ο κυβερνητικός εταίρος της Άγκελα Μέρκελ, οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP), περιορίζονται και πάλι στο 4%, μακριά από το 5%, το οποίο απαιτείται για την είσοδο ενός κόμματος στην γερμανική Βουλή.
Σταθερά στο 27% μένουν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD), ενώ οι Πράσινοι βρίσκονται στο 13% και η Αριστερά στο 8%. Οι Πειρατές παραμένουν στο 3%.
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Καλά κάνει αφού ενδιαφέρεται για τους Γερμανούς την ανταμείβουν ανάλογα εμείς τί κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω να δωσω δημοσια συγχαρητηρια στους εξουσιαζοντες της Ελλαδας που μας γαμανε και δεν βγαζουμε ουτε κιχ,δεν νομιζω να περιμεναν ουτε και οι ιδιοι τετοια επιτυχια στο πειραμα τους...........τρεχα μαλακα τρεχα να πληρωσεις αυτα που ψηφιζουνε χωρις να σε ρωτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση